| Alwaysandforever a întrebat:

Heii TPU! big hug Imi puteti da si mie niste statusuri de dragoste?puppy dog eyes Fundaaa pentru cele mai multe love struck

Răspuns Câştigător
| Andrushka98 a răspuns:

"O fata buna`batting eyelashes poate sa devina repede rea`smug asa ca date`n colo`happy si nu te mai baga`n viata mea`love struck"

As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…

priveste'o in ochi si observa ca nu minte...invata sa o cunosti dupa ceea ce simte;x

Cu pielea ei bronzata emana pasiune.Vorbeste urat.Da face numai lucruri bune.

Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge.Uite-o dupa putin timp zambeste si e dulcelove struck

"O sa am mereu acel ceva,ce ti-l doresti si nu mai are altcineva!:X"

Daca invidia ar produce febra...o gramada de fraieri ar fi bolnavilaughing

"Daca zambesc,inseamna ca ma bucur sa te vad;
daca te caut,inseamna ca mi-e dor;
daca te ajut;inseamnaca imi pasa;
daca intreb,inseamna ca ma intereseaza;
daca ofer,inseamna ca meriti;
daca cer,inseamnaca am nevoie;
daca spun,inseamna ca vreau sa stii;
TE IUBESKlove struck"

Un prieten este la fel ca si un sutien :Greu de gasit si intotdeaouna aproape de inima ta … big grin,.da stiu.descrierealaughing dar asa e,...O IUBESK!

---> ♥ Il facea sa rada in cel mai trist moment, L-a facut sa prinda viata cand privea absent Si astfel el i-a jurat ca nimeni nu-i va face rau Chipul ei era ca o icoana inramata in sufletul sau`!"

"Ce sa vezi ?! Ai intalnit o fata latina`, Atat de fina . cu o privire divina` ... Trece mereu prin fata ta si iti injecteaza venin . Ce miroase a parfum fin, deloc ieftin` !"

"Mai bine tac, te las pe tine sa ma intepi cu.un ultim ac Cu ultimul cuvant care iti trece prin minte, O minte bolnava facuta praf de regrete. Si de ce regreti, de ce noi, de ce asa ?"
Poate o altă ea îţi va părea mai minunată . . Simplă. . Dar totuşi COMPLICATĂ !
Mai ştii?Îţi plăcea să o vezi râzând.Ea tot cu zâmbetul a rămas,tu tot cu ea în gând .
Nu sunt singura in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant…
Ce a fost a fost si nu va mai fi ! De ce? Pentru ca eram doar niste copii !
Toate trec...asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme...
Ii ignoram pe cei ce ne adora ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ranim pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc
M-am schimbat batting eyelashes si pot visa acum :*. Nu mai vreau sa cer oh go on, voi obtine oricum love struck.
Nimeni nu îmi va lua zâmbetu` de pe buze oh go on. Poţi fi băiatu` bun in sensul negativ :-s Pot` fi fata rea in sensul pozitiv devil.
Ai locul tău love struck în inima mea :* şi nimeni ;; ) nu ţi-l poate ocupa oh go on !
Dar indiferent cat de tare doare tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare...
Iti spun ;;] acum ce`mi spuneam si`mie ;*: nu e totul`perfect ;-< dar`o sa fie day dreaming !
Fa ce vrei cu viata ta ;; ), lasa lumea sa spuna rolling eyes ce vrea oh go on.
Dåk ´åi nevøie smug Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin talk to the hand Nu-ti fåce griji oh go on ´
"• Vrei sa-ti spun ce gandesc ?!n`am cum sa te mint.dar stii...sentimentele nu se spun.ele se simt love struck ..."
• Cand ma privesti , ce regreti mai mult?sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe care le-ai pierdut?
""Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te mai ierte !"""
Plin de idei pentru o iesire din banal ^^ acel copil ciudat cu acel ceva special happy>
Au fost momente grele peste care am trecut,fara tine langa mine sigur nu as fi putut

Desi viata merge mai departe,nu pot sa nu ma gandesc la trecut
Ma dor cuvintele tale reci,ma dor gesturile pe care le faci,dar eu nu am sa te las sa-mi vezi durerea fiindca stiu sa ma apar cu parerea!

E o linie subtire intre indiferenta si nesimtire,viata e o fuga dupa fericire si daca imprastii ura in nestire,nu te astepta sa primesti iubire! »
My love is your love , your love is my love ♥ love struck
Zambestee , e gratiss :X Un zambet nu costa nimic , in schimb , ofera multe >:
I miss you so much:X
O să mă urăşti, o să te iubesc mai mult. O să mă eviţi, o să sufăr. Şi pot să continui, dar nu văd mai mult de.atât. Nu mai văd din cauza lacrimilor. Nu sunt din cauza ta. Sunt… pur şi simplu din cauza nepăsării. Nepăsarea multora.
Şi ştii… Privindu.mă.n ochi poţi să citeşti cine sunt eu. Da’ tu cine eşti? rolling eyes` Tu nu iubeşti, tu doar vorbeşti. Şi când e nevoie de tine lipseşti… straight face
Treceau atâtea nopţi în care simţea că nu o mai iubea . Creştea în ea încet durerea şi lumea ei se prabuşea .
Dacă oamenii te vorbesc pe la spate,! Înseamnă că eşti cu mult în faţa lor.
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
Totul trece,asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
Te va astepta. Si cand te va revedea din nou , te va privi asa cum nimeni nu te mai privise pana atunci . Iti vei da seama . Pentru tine, ea a fost mereu.
Mmm.Si când aveam probleme îmi spuneai:"Sunt aici, nu te teme!"
Toti imi spun: -nu mai plange- -totul va fi bine- Dar eu las capul in jos si le spun: - Nu-i pasa de minesad
Cum sa-l iert cand orgoliul este pe primul loc ? Cum sa-l uit cand pentru el as renunta la tot ?

Am invatat ca trebuie sa tac atunci cand lacrimile vorbesc!Am invatat ca trebuie sa ignor si ca trebuie sa traiesc winking
Ai plecat cand ne'a fost mai greu, si'asta ma doare. Imi spuneai ca ma iubesti, asta o spune fiecare !
Nu te mai plange deja imi e de-ajuns . Toate minciunile care "din dragoste" mi le-ai ascuns !
Sa poti sa fii acelasi când totul e schimbat,sa poti sa fi indiferent când totul te-a marcat.
Nu te implor ca sa ramai numai atat as vrea sa-mi spui, de ce-mi jurai ca ma iubesti numai pe mine? Degeaba lasi privirea-n jos sa ma mai minti nu are rost, eu am pierdut cand am crezut prea mult in tine!

Nu sunt perfectă.Am foarte multe defecte.Dar nu am obligat pe nimeni sa ma accepte.
Vorbind la telefon singura pe strada . Te uiti la mine insistent . Zambesc si tin in mine tot durerea mea sa nu se vadawinking.
Imi spun "nu-mi pasa" cand poate ma doare.Inima-mi plange dar eu rad mai tare
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci pe CINE ai.Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!
- Recunosc poate ca ai jucat mai bine dar nu uita ca e 1-0 pentru mine -
Las-o asa! Ca nu stiu cat am să pretind ca mai pot continua. straight face
Primul nostru te iubesc . A fost odata . Dar totusi a fost cel dintai si nu se uita nikiodatasad.
sPune`mi tot ce simTi . Nu vreau sa ma mai minTsi . Nu mai vreau sa Te feresTI . Vreau sa`mi spui daca ma iubesTi ;x •
Intr-o oarecare masura e tare sa crezi,macar pentru o secunda,ca ai lumea la picioare. =p
Uneori dragostea ucide copilul din noi.
Crezi ca nu mai sunt la fel.ca m-am schimbat.dar de fapt niciodata nu m'ai cunoscut cu adevarat.
Stiu,îti amintesti si acum când ne-am cunoscut.ti-am zâmbit fara sa vreau,poate de`asta m`ai placut love struck !
Si totusi am ambitia mea chiar daca pic ,ma ridic si nu voi renunta !
Adolescentele de azi care spun : " Te iubesc " ca si cum ar spune " Buna !" . Invatati ca Te iubesc este o fraza plina de sentiment , nu trebuie sa fie aruncata in vant .
Deschidee ochii`.Timpul trecestraight face.Numai visa frumossstraight face Realitatea e rece` winking
Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •
Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
Nu exista cai gresite,doar drumuri alese prost. Nu exista "nu pot", doar "nu vad nici-un rost"
N'am averi,am doar prieteni care suna sa-mi spuna:Ai grije de tine,te pup,Noapte buna!
Oriunde ´ai fi ´love struck . Oriunde ´ te-ai afla ´ ;;] Nu vrei ´ decat o domnisoara ´ care seamana ´ cu Ea ! smug :*
O intrebi`inca o data:"Ce s-a intamplat cu tine?",iar ea iti raspunde cam ironic:"Mai ai vreo treaba cu mine?!

Stiu ca astepti perioada in care va fi bine.Si uneori ai impresia ca nu mai vine.Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie.Nu e tocmai totul perfect.Dar o sa fie !
Fii intotdeauna ceea ce esti iar daca aceasta nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tinetonguehappy
Si eu am plans,si eu am ras.Si eu am rabdat!Insa ,si cu lacrimi in ochi.Tot am luptat! ;x
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala!

Am invatat ca nu pot rupe o pagina din viata mea,dar pot arunca toata cartea la gunoi.happy

1 răspuns:
| Andrushka98 a răspuns:

Funda.

Întrebări similare