Fraiero.
Te intrebi cum sa-l uiti, fara sa te intrebi cum sa faci sa-i arati ca-ti place de el, si sa incepi o conversatie.
De ce iti e frica?
Ca ce?
Ca nu te place?
Ca nu simte la fel?
Asa si? Daca nu simte la fel, ce, ti se pare mare paguba? Iti spun o chestie, si ti-o spun din experienta: mai bine suferi cateva zile, saptamani sau o luna din cauza ca nu te place, decat sa regreti toata viata ca nu ai putut sa-i spui ce simti pentru el.
De ce iti este atat de frica de suferinta, de ce crezi ca daca nu te place, este sfarsitul?
Ce te face sa-ti doresti sa-l uiti? Ti-a facut vreun rau? Te-a injurat? Te-a umilit?
Nu cred, cred ca singura lui greseala, este ca ai ajuns sa-l placi.
Si asta e un motiv sa-l uiti?
Hah, de unde stii ca nu este el persoana care te poate face fericita? De ce ti neaparat sa suferi stiind ca nu i-ai spus nimic despre ce siti, stiind ca poate el e baiatul ala bun pe care-l tot cauti?
Da, poate nu te place, poate nu simte la fel.
Dar asta inseamna ca merita sa nu-i spui nimic, si sa te chinui asa?
Si alta chestie: nu crezi ca daca acum nu simte nimic, in viitor poate ajunge sa tina la tine?
Iti este frica sa incerci?
Altii si-ar dorii asta, si ar face orice pentru a putea fi cu cineva drag, si tu dai cu piciorul?
Cum am zis si mai sus, poate nu te place, dar dupa acel "poate nu te place" poate aparea un "inca", pentru ca tu il poti face sa te placa.
Incearca, nu ai nimic de pierdut, cum am zis mai sus, mai bine suferi stiind ca ai incercat si nu a mers, decat sa regreti tot timpul ca nu ai spus nimic, si l-ai pierdut.
Am inteles si eu un lucru cu relatiile astea. Dragoste cu sila nu merge.Scumpa poti fi tu femeia fatala. Daca lui nu ii place de tine, nu da doi bani pe tine, scurt pe doi.Nu ii pasa, nu il intereseaza persoana ta, oricat ai incerca sa il faci sa te placa, o sa pici de catelus o sa se uite la tine cu mila.In plus daca il iubesti il lasi liber.Si eu am tinut la o 'pustoaica' si am lasat-o sa creasca, chiar daca tipa avea 20 de ani(mai mica cu 2 ani ca mine) dar nu o ducea capul deloc.Era fluturatica, se purta de parca are 14 15 ani, ma facea sa par copilaros chiar daca pe fata mi se citeste duritatea si severitatea.
Momentan ti se pare mai usor sa iti scoti inima din piept decat sa il scoti pe el din inima Timpu poate rezolva tot ( sau nu? ) depinde de tine.Nu iti pot spune 'lasa, maine vei fi mai bine'. Nu te pot minti, nu iti spun ce vrei sa auzi, iti spun ceea ce se va intampla.va trece o vreme care te va durea.Hai sa iti formulez altfel. Dragostea este aceea lava din infernul iadului ceva gen placerea interzisa, cand inspiri aburi sentimentali care se inalta la cer, parca te duci o data cu ei, dar vezi tu, dragostea e o iubire cu 2 taisuri, la fel de usor cum te pot face sa zbori acei aburi sentimentali, la fel de usor iti poate taia 'aripile' si poti cadea de la o inaltime din care ti se pare ca abia scapi cu viata.Se spune ca mai bine e sa iubesti si sa suferi, decat sa nu iubesti deloc, te-am pupat. Capu sus, ca are balta peste :-> Nu te-a vrut unu, mai sunt 1 000 000 care asteapta sa le dai o sansa ( sau nu? )
Nu poti sa il uiti? ati fost impreuna sau doar iti place de ceva vreme de el?
De idioata de aia,zambetul ala idiot de la inceput cand te indragostesti si zambesti ca proasta la oricine iti apare in cale se transforma intr-un plans continuu la oricine,deci fi antena, i-ati cea mai buna prietena si zii sa-ti dea o mama de bataie pe bune, mai mult ca sigur iti trece, chilluieste-te o sa fie bine, macar iese si ea cu ceva din asta
Singurul mod in care sigur l-ai putea uita este sa gasesti pe altcineva, iar daca chiar vrei sa aflii daca te mai place spune-i ce-ai pe suflet fata-n fata sau macar pe-un sait de socializare dupa o sa te simti mult mai bine iar daca aflii ca nu te mai iubeste, uita-l, iesi in oras cu cmbp si agata si tu ceva , bafta!
Pentru că inima nu acceptă reguli.Nu îi poti impune sau dicta inimei tale, pe cine să placa si pe cine nu.Atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta, si il iubesti asa cum e el,(cu bune, cu rele) e greu de uitat pentru ca e o dragostea intensa.Si eu sunt in aceeasi situatie.Îl iubesc de 4 ani, si tot nu il pot uita.Vezi tu, aceasta e dragostea intensa ce patrunde pana in maduva oaselor nu doar în inima.E greu de spus ce urmeaza, trebuie doar sa fii pozitiva si sa crezi ca totul se va rezolva o data cu trecerea timpului.Numai bine.
Pur și simplu pentru că îl iubești... încearcă să crezi că el este plecat într-o „Vacanță".