Ok ne-am prins
5 km nu e o distanta prea mare...
deci nu are cum sa zica asta...
poate ca nu e acea scanteie intre voi
sau doar o problemuta care se poate rezolva cu
timpul
Il idolatrizez..Il iubesc ..Il ador! Il iubesc mai mult decat pe orice alt baiat ..Si am fost cu multi baieti...
Sa nu mai zic ca data trecuta cand a venit la prietena mea.M-a luat in brate ..Si imi spune sa-l tin in brate ca ii este frig. ..Si mereu imi zambeste. Mereu vrea sa se joace cu mine. Vine la mine si imi face ceva ca sa-l aleg. Ft. copilaresc!
Dar deja mi-a zis ca ma place dar nu crede in relatiile la distanta deci teoreti mi-a dat papucii! Intr-adevar intrenoi exista o diferenta de varsta el e mai mic decat mine cu un an dar a spus ca nu conteaza varsta. si mereu cand il sunam imi spunea" Tu nu ma deranjezi niciodata". Imi spune ca-s frumoasa etc.Dar nu crede in relatiile la distanta e ceva patetic ne vedem ft. des! Nu-l inteleg
Cand mi-a spus ca nu crede in relatiile la distanta teoretic mi-a dat papucii! Dar mi-a spus ca sunt frumoasa si chiar tine la mine dra nu crede in relatiile la distanta ..Desi e ceva patetic ..Ne vedem ft. des! Si mereu cand il sunam imi spunea"Tu nu ma deranjezi niciodata"! Nu mai inteleg nimic sunt confuza! Intr-adeva exista o diferenta de varsta intre noi e mai mic decat mine cu 1 an dar a zis ca nu conteaza varsta..Si ca nu asta e problema!
Eu iti voi da 2 variante:ori te place foarte mult si te incearca de minte(cea ce este cam dubios si cel mai putin probabil)sau vrea sa va despartiti(intr-adevar relatiile la distanta nu tin dar la o distanta de 5km poate sa tine lejer mai ales ca va vizitati)eu nu il inteleg ....Eu zic sa vb. cu el si sa afli mai multe..si tu il placi foarte mult?
Elenastoica9 întreabă: