Totul vine de la sine, in legatura cu vorbitul cu baieti. Te duci si tu la fiecare, faci cunostinta cu ei (ma refer la colegi) si o sa fie bine. Iti va lua ceva pana te vei integra intr-un grup dar asta li se intampla tuturor. Daca stai in banca ta si te porti ok cu toata lumea, nu vor face misto pentru ca esti boboaca. Sau nu prea mult, dar tuturor li se intampla sa auda macar o chestie nasoala cand trec pe hol, tu nu trebuie sa bagi in seama pentru ca vor face si mai rau daca te agiti, injuri etc. Si mai ales, daca esti mai (cum sa zic eu ca sa nu para ca te jignesc) cu gura mai mare sa zic asa, sau vorbesti urat in public, incercand sa glumesti (gen p.a mea, dracu etc), trebuie neaparat sa nu mai faci asta pentru ca te vor cataloga drept "taranca"
Vei vedea ca totul vine de la sine.
Eu trec a10a anul acesta, insa imi aduc aminte perfect inceputul clasei a9a.
Mi-a fost greu pana m-am imprietenit cu ceilalti, pentru ca mai erau grupulete, care fie fusesera in aceeasi clasa, fie in aceeasi scoala si de, se mai stiau.Insa in cam o luna nu am mai avut nici o problema.
M-am purtat natural, am incercat sa ma bag in seama si sa nu stau retrasa.
Iar referitor la fufe...Intotdeau vor fi persoane care nu iti vor placea...Nici colegii poate nu vor fi toti pe placul tau.In fiecare clasa exista cel putin o persoana care fie e mai retrasa, fie mai zvapaiata.In fine, o persoana mai diferita.
Dar asta e, daca nu ne place de cineva, il/o ignoram.
Succes si sper ca ti-am fost de folos.
Si eu trec a 9-a, nu voi duce nimic nimanui fiindca nu ii cunosc inca si na ar fi cam ciudat Eu nu sunt asa nerabdatoare sa imi intalnesc colegii, desi am emotii fiindca nu cunosc pe absolut nimeni si nici de profesori habar n-am , insa ma voi comporta normal si o sa incerc sa ma imprietenesc cu toti chiar daca nu prea e felul meu de a fi. Oricum e o zi obisnuita ca oricare alta in plus gandeste-te! o sa incepem scoala nu e nimic special.
Mhm.
Nu trebuie să îi duci nimic directorului, dirigintei doar dacă vrei un buchet cu flori, atât.
Şi eu tot în clasa 9-a intru, dar nu sunt în situaţia ta. eu am ieşit de vreo 2 ori cu colegii în oraş, vorbim non-stop pe facebook, mess, telefon..deci deja ne cunoaştem!
Deci, fi tu însăţi, fi sociabilă, glumeaţă, de gaşcă, dar nu întinde coarda prea mult şi nu exagera, nu e plăcut. Cât despre alte persoane din liceu, nu le da importanţă, iar când vine vorba de un băiat drăguţ, ei bine. din nou, fii tu! Glumeşte cu el, zâmbeşte-i, găsiţi subiecte de vorbă, vezi tu.
Succes! Pupici.
VulpeaDinUmbra întreabă: