Încearcă, poate vei reuși. Daca nu încerci nu câștigi. Si plus de asta încercarea moarte n-are. Daca nu e sa fie, asta e, capul sus nu, e singurul de pe glob. Nu te intrista, orice ar fi, gândește-te ca alți băieți si-ar dori doar sa le zâmbesti. Multă bafta!
Fa cum crezi tu ca e mai bine, nu asculta ce zic prietenele tale, prieteniile astea sunt ca la loz in plic, te bagi intr-o relatie dar nu sti daca si cat va dura, daca vei suferi sau nu, poti incerca sa ai o alta relatie...nu se stie, poate va fi cu noroc
Cu timpul vei vedea daca este un baiat serios sau nu, in rest nu conteaza ca altora nu le place, cu atat mai bine pentru ca dupa cum ai scris esti geloasa.
Eu zic sa incerci, poate si el o sa puna suflet in relatie si o sa va fie bine.nu le asculta pe prietenele tale ele pot fi geloase, asa ca nu mai asculata gura lumii.succes
Faci sa iti fie bine tie, nu prietenelor tale.Fa ce simti.Nu iti fie frica.Din greseli inveti.Bafta!
Eu zic sa risti.Nu ai ce sa pierzi.Plus ca doar nu ai de gand sa nu mai incepi nici o relatie din cauza unui fost pampalau, nu?
Fiecare e diferit. E o vorba..cand te-ai fript cu ciorba suflii si-n iaurt, dar na. Nu strica sa incerci. Vezi ce-i de capul lui si poate iese ceva frumos
Fa ceea ce simti tu, si nu te mai lua dupa prietenele tale, ele poate sunt geloase pe tine si de aceea zic asta.
Buna! Este o vorba :,, nu risti nu castigi,, asa ca te-as sfatui sa incerci ce iti spune inima si indiferent cat de mult te iubesc prietenela tale tot cateodata iti vor raul si te vor descuraja... Mai bine ti-ai incerca norocul dar daca te sa nu suferi ar fi bine sa nu pui mult suflet. oricum ceea ce voiam eu sa zic este sa faci ce crezi mai bine! Sper ca te-am ajutat!
Ai putea incerca o relatie cu el... insa la inceput sa nu pui mult suflet. sa nu regreti mai tarziu. apoi e decizia ta. multa bafta! funda?
Pai asta e problema, eu pun suflet, prea mult!
Multumesc muult!
Ma bucur ca te-am ajutat!
Încearcă, poate vei reuși. Daca nu încerci nu câștigi. Si plus de asta încercarea moarte n-are. Daca nu e sa fie, asta e, capul sus nu, e singurul de pe glob. Nu te intrista, orice ar fi, gândește-te ca alți băieți si-ar dori doar sa le zâmbesti. Multă bafta!