| TeManancCuNutella a întrebat:

Heii TPU!
Eu sunt impreuna cu un baiat, pe care il plac de mult timp straight face. Iesim impreuna de sambata. Si aseara o prietena mi-a spus ca si ei ia cerut prietenia vineri seara, si ca eu nu stiu pe unde sa calc, dar ea da ...In fine, si nu stiu ce sa fac, astept ca sa se conecteze si sa il intreb daca el este impreuna cu mine doar sa aiba iubita.
Dar daca spune ca nu ca toti baietii?
Si inca ceva, ea il place sunt sigura, si cand el era impreuna cu ea nu punea la status ca o iubeste si dinalea. Dar cu mine pune love struck de exemplu [ numele lui si numele meu (L) te iubesc ]. love struck
Va rog spuneti-mi ce sa fac crying.
Sunt distrusa sad.
Mesk! kiss

3 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Vorbeste cu el.si trebuie sa te lamureasca, sa-ti dea o explicatie.fii atenta ca poate acea fata a mintit, poate e geloasa si te-a mintit, dar totusi tu intreaba-l! nu ai nimic de pierdut.eu zic sa nu mai crezi in gura lumii. pentru ca lumea e invidioasa si rea.bafta si stai linistita ca daca el te iubeste nu mai conteaza altceva, dar intreaba-l si vezi ce zice. sper ca te-am ajutat.ai grija de tine.te pup

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Multi baieti pun la status te iubesc,si numele doar de dragul de a pune. Oricum,fata nu ar avea de ce sa te minta,asa ca pune-l sa aleaga,sau, ca sa nu risti sa cazi in penibil, desparte-te tu de el, chiar daca o sa suferi dupa.

| iöиi a răspuns:

Am patit-o si eu :-