Nu dispera! Persoanele care au rabdare vor gasi ceva mult mai bun si dragostea apare fix cand te astepti mai putin. In loc sa te cuplezi cu primul, iar el sa-ti franga inima, mai bine ai rabdare sa apara unul mai bun. Si te sinti prost pentru ca te simti exclusa si te doboara sentimentul de singuratate.
Pentru ca te gandesti ca esti singura, te gandesti ca daca ai nevoie de ele, ele vor avea treaba cu prietenii lor, pentru ca simti ca cineva le ia de langa tine.
Pentru ca esti invidioasa, pentru ca doresti si tu sa ai unu si oricat te-ai straduit pana acum n-ai reusit sa-ti faci rost.Inca dar cand n-o sa te mai simti prost o sa-ti gasesti si tu doar putina incredere!
Buna :*
Te simti asa pentru ca ti-ai dori si tu un prieten cu care sa te intelegi si cu sa te giugulesti . Esti geloasa pe ele. Dar stai calma! Dragostea vine pe la toata lumea, cand te astepti mai putin.Si asteapta sa intalnesti baiatul potrivit.Adica cat crezi tu ca vor sta prietenele tale cu tipii aceia? Si pana la urma se vor desparti si tot ele vor suferi.Asa ca stai calma si asteapta dragostea adevarata! Bafta!
Buna.Te simti prost pentru ca, simti nevoia de a avea si tu unul.Nu dispera, dragostea bate pe la usa tuturor, trebuie doar sa fi atenta.
Pentru ca esti invidioasa? Dar nu stii ca ce e mai bun e pus deoparte? Nu te mai grabii sa alegi p oricine cum au facut ele.
Buna! Eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Toate prietenele mele au prieteni si eu nu. Dar tot ce pot face este sa am rabdare sa apara in viata mea persoana potrivita...