| MeGustaXD a întrebat:

Heii TPU.happy Haideţi să depanăm amintiri! Povestiţi-mi despre prima voastră întâlnire, sărut, sau pur şi simplu despre fata/băiatul care vă place. Funda pentru povestea/descrierea cea mai drăguţă.happy

3 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Eu nu am avut inca parte de nicio iubire.Dar, pot sa ti-l descriu pe baiatul pe care il plac:
Este...pur si simplu PERFECT.Stie sa simta lucrurile asa de profund, chiar daca nu o arata.Trebuie sa cunosti arta de a-i sapa in suflet ca sa iti dai seama ce minunat e acolo.Dar, problema e ca si-a ridicat un zid de duritate, un zid care incepe sa il cuprinda si pe interior.Rad pentru ca e asa de amuzant. Oare cand merg pe langa el isi imagineaza ca eu nu pot respira? Cand se uita la mine falsez un zambet ca sa nu isi dea seama cat de mult il iubesc.Si merge atat de perfect.Cu atata gratie, atata perfectiune.TOTUL e perfect la el.Are parul ca un lan de grau, iar ochii lui sunt...pur si simplu ma pierd in ei.Sunt ca mierea de padure, emana caldura. Fata aia ar trebui sa tina strans de el, sa stie cat e de norocoasa.
Nu l-am mai descris niciodata pe baiatul pe care il plac intr-o compunere.Imi era teama ca o sa plang, asa cum fac si acum.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

Pai, m-am intalnit cu M. prima oara in clasa a VII-a. bine, bine, cam greu sa zic intalnit, doar ne-am ciocnit cap in cap grabindu-ne catre directii opuselaughing si nu ne-am mai intalnit-chit ca aveam fata aceea mereu in minte- pana in clasa a IX-a, can am observat ca suntem COLEGI DE CLASA:Olaughing Bine, ca inca ma respinge e partea a II-alaughing(am trecut intr-a XI-a)

| Bibi_Bia_1996 a răspuns:

Ne-am intalnit de revelion. A fost o petrecere la care am fost mai multi, iar eu am stat langa el. La 12 noaptea am iesit afara sa vedem artificiile, Iar el mi-a dat geaca lui, iar cand am intrat inapoi inauntru m-a sarutat, si asa a inceput totul. Avem si amintiri dragute, de exemplu, a venit odata la mine si l-am facut cu ruj pe toata fata, iar eu a sarit pe mine si m-a sarutat iar apoi radeam unul de celalalt pentru ca eram plini de ruj pe fata. Odata ne-am batut cu inghetata.laughing. Dar oricum cea mai frumoasa amintire este cand de ziua mea a venit la mine cu un trandafir si un inel de aur :X. Cea mai frumoasa zi.