Mi-e dor de tine, dar nu de ce esti acum, ci de ce erai atunci. Te vreau pe tine, dar nu pe cel de acum, ci pe cel de atunci.
Unde e ingerul de care m-am indragostit? Poate ca nu a existat, si asa am vrut eu sa te vad
Stii? As face orice pentru tine... Ce pacat k nu tii la mine
Te-am asteptat cand m-ai rugat, dar k inca te vreau ai uitat...
Ma intrebi ce simt si spun iubire, ma intrebi ce vreau si spun: pe tine. Imi ceri mereu sa-ti dovedesc. Nu pot, dar... TE IUBESC
Nu stii daca ma poti ierta, iar eu nu stiu daca te voi putea uita.
Te iubesc desi nu realizezi. Ca pe o copila naiva preferi sa ma vezi
M-am maturizat prea devreme, sa fiu copil am cam uitat de-o vreme
Nu mai stiu ce simt: Te iubesc sau singura ma mint?
Vreau sa ma prefac ca te-am uitat. Gata, s-a terminat
Stiu k nimeni nu te vrea si am cam obosit sa lupt cu toti sa fiu a ta...
Poate k nu-ti pasa de mine, dar lacrimile mele st pentru tine. Aminteste-ti doar cand vei avea o alta ea, k un copil ai distrus cu nepasarea ta.
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost!
Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung. Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine. Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat".
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...
->problema ta?! e si problema mea:X
dai uh de belea?! dau si eu de belea:X
uh esti sora mea, asa a fost mereu:X
cat timp suntem impreuna, nimic nu e greu! Am o Prietena p`care Stiu ca Ma pot baza
Sh orice Ar fi, Ea e doar a Meah!:XNu`mi Spuneti km Sa`mi Aleg Prietenii; x...Ma Pricep La asta... Ca dovada v-am Ales p`voi:X ->Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta… ->Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
->Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare
->nu am averi dar am prieteni care ma suna sa imi spuna : ai grija de tine ba...noapte buna ->Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI ->Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!
poate ca o sa te stranga de mana sa-ti spuna ca "orice s-ar intampla ramanem impreuna Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit. Conteaza ca suntem de nedespartit
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
LuisaRaluca12 întreabă: