| Alexandra123567 a întrebat:

Heii Tpu...Imi place de un băiat de când eram clasa a 3. a. E in clasa cu mine si acum un an a venit o fata la noi in clasa si lui ii place de ea. Mă inteleg cu ea dar ma enervează. Si ei nu.i place de el si el stie asta. Si mai stie si ca mie îmi place de el si nu are nici o treaba cu chestia asta. Câteodată când mai iau vreo nota mai mica plâng de.mi ies plămânii si vin si profesorii si.mi spun sa ma calnez iar el nici măcar nu.mi spune "nu mai plânge proastă ce esti". El mereu sta cu ea si ma oftica asta maxim. De ziua mea nici la multi ani nu mi.a zis. Defapt întrebarea e ce pot sa fac acum? Mi.am gasit 2 variante. Prima.sa incerc sa.l fac sa na placa desii asta fac in fiecare zi si nimic...A doua. sa uit de el, dar nu prea stiu cum. Va rog ajutati.ma!

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Evident deja te umilesti prea mult. Astepti prea mult de la el cand el nu are nimic cu tine. Lasa-l in pace, chiar daca te doare incearca sa fii indiferenta. Oricum fata cea noua nu il place, asa nu o sa ramana cu nici una. Nu are rost sa suferi de pe acum pentru baieti. O sa ai timp destul si pentru asta.