| funnysweety26 a întrebat:

Heii TPU. Imi place de un baiat. Si nu stiu daca si el ma place. Se uita la mine atent, cand vorbeste cu mine se balbaie, este gelos, si totusi eu cred ca nu ma place. Are prietena, dar cand sunt eu acolo nu o baga in seama, iar cand plec e total indragostit de ea.
Toti prietenii mei ziceau ca nu are rost sa imi placa de el. Nu ma iubeste, dar ma doreste. Vad asta in ochii lui cand vorbeste cand zambeste. Si de asta nu imi e teama. Prietena lui e geloasa pe mine. Si el e gelos, stiu asta pentru ca eu vorbeam cu bff-ul meu cu inimi, si se vedea pe el ca e gelos. Ma gandesc la el cand ma trezesc, inainte sa ma culc, si mai mereu cand ascult muzica. Sunt topita dupa el, dar nu arat asta in preajma lui. Totusi, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

E clar ca nici tu nu stii ce vrei.
Ai vrea sa fii cu el, dar parca nu esti sigura ca te place.
Ai vrea sa-i spui ce simti, dar iti e frica ca el nu va simti la fel.
Cel mai bine i-ai mai da si lui cate un semn cum ca l-ai place.
E clar ca are deja o impresie fata de persoanele de alte religii, si sa o convingi din vorbe ca se inseala este imposibil.
Ce ai putea tu ar fi sa-i arati cand te-a ajutat dar sa o faci subtil gen cand incepe scoala spui ca trebuia sa dai si tu bani pentru niste carti si era ultima zi iar tu nu aveai suficienti bani si ea te-a imprumutat.
Cumva sa-i spui ca se inseala, dar discret sa nu para ca-i spui ca se inseala, sau cel putin sa nu-si dea seama pe moment, sa o faci asa incat sa para ca "te-a salvat" si ca tu doar ii povestesti asta.
Sau in cel mai rau caz, spui ca ea si faci ca tine, spui ca nu mai stai cu ea si ca te intalnesti cu alte prietene si tu te vezi cu ea.

Ps: Poti cunoaste omul foarte bine, dar asta nu e o garantie ca-ti ascunde ceva sau ca nu te-ar "vinde" daca e cazul.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Topeste-te mai putin si in acest fel vei realiza ca, acum, locul tau nu este langa el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El e baiat,ar trebui el sa i-a atitudine,stie ca esti singura probabil,nu?
El e cel intr-o relatie,daca vrea ceva cu tine,trebuie sa iasa din ea.
Asa se face cand nu merge relatie,iesi din ea apoi intrii in alta ( smug cum suna asta,no? ).
Daca vrea doar sex, nu o sa iasa si o sa vrea sa faca sex cu tine,evident,fara sa stie iubita lui.
Mai e varianta sa se fi plictisit in relatie si sa isi doreasca ceva nou,gen, o parte din el o iubeste pe aia/ tine la ea si o parte vrea ceva nou,etc.
Dar tot ar trebui sa se desparta intai, el ar trebui sa faca miscarea asta.
Tu nu ar trebui sa fi t@rfisoara si sa strici relatia, adica, tu daca ai fi impreuna cu un baiat ti-ar conveni sa si-o traga cu alta, asa ca tine? big grin
Trebuie sa te pui si in locul ei.

O zi buna!

| Printesa10TM a răspuns:

Nu sunt multe de facut, daca el te place ar trebui sa iti spuna daca nu o face, e atras de tine atata tot (exista si posibilitatea sa te placa), dar sa tina mult la iubita lui. Daca se despart sunt sigura ca va veni la tine mai intai.

| Nomoreregretstb a răspuns:

Departeaza-te, vezi daca te urmeaza stii vorba aia
Daca chiar te place o sa se desparta de prietena lui.

| Iulyyyyyyyyyy123 a răspuns:

1.determin-o pe iubita lui sa se desparta de el dar fara ca unul din ei doi sa-si dea seama,
2.determina-l pe el sa se desparta de ea,
3. cere-i unei prietene sa-l intrebe daca ii place de tine,
4.imprietenestete cu prietenul lui cel mai bun sa-l convinga sa se desparta de aia,
5. bupa ce te-ai imprietenit cu ala pune-l sa vorbeasca bine de tine,
6.in final spune-i ce simti!
Sper ca relatia sa functioneze!