Pai pustii vor sa se..., si sansele sunt mai mari cu fete mai mari (pe ideea, au mai trecut prin asta si stiu meserie). de aici si curiozitatea (reusesc ei sa faca ceva sau nu). teribilism si o mandrie (ca au reusit sa vrajeasca o fata mai mare decat ei). eu am o prietena cu 2 ani mai mare decat mine pentru ca e o persoana cu o cultura vasta si imi place ca am ce discuta cu ea, si fiecare intalnire este un razboi de lupta pentru cunostintele mele generale. motivele difera si sunt multe. unii se combina cu tipe mai mari care au salariu sa le fie bine. sper ca te-am ajutat
In general baietii sunt atrasi de ce e frumos si pe gustul lor, daca este o fata mai mica de statura si frumoasa si pe gustul baiatului crede-ma ca nu alege pe cea mare, numia daca e un prost
Baietii mai mici se cred ei jmecheri si ar fi si mai jmecheri dk ar aparea in public cu o fata mai mare desigur! Asta mi se pare cea mai buna explicatie.sunt unii baieti care chiar au niste sentimente fata de o fata mai mare si invers. Asta e altceva ca stii tu se spune ca nu conteaza varsta! Insa cei care au ink muci la nas si se gandesc deja la fete majore.ti-am zis.vor sa se dea jmecheri! Sper ca te-am ajutat! Pup
Nome145 întreabă:
Sunshiine întreabă:
andra95_6739 întreabă: