Hey.
1. Te rog frumos nu mai posta la categoria nepotrivita, pentru ca tot vei primi un raspuns, indiferent la ce categorie este.
2. Sfatul meu este sa nu iti faci de la varsta asta. Mama ta te asigur ca nu te va lasa sa fi posesoarea unui pierce niciodata, dar odata ce ajungi sa fi majora tu decizi pentru tine ce faci. Si eu vreau sa imi fac pierce in limba, si tot 14 ani am, dar astept pana la 18(sau poate pana la 16 minim).
3. Doare, si chiar foarte tare in prima saptamana, din cate imi amintesc nu ai voie sa consumi lactate, si nici foarte comod nu este cu el cand vine vorba de dormit.
P.S: infectie poti sa faci oricand daca ai pierce in limba, sau in orice alta zona a corpului.
Te-am pupat si bafta.^^
Mersii. Poate o sa astept si eu.
1.Eu daca as fi in locul mamei tale sigur nu te-as lasa sa faci prostia asta epocala, nu stiu cum poti manca cu metalul ala in limba
2.Da,cred ca doare ingrozitor.Gandes-te ca esti elev sau eleva, sigur ai da de belea la tine la scoala daca ti-ai pune piercing, crede-ma.Nu ai decat dar daca ar afla maica-ta ti l-ar scoate cu clestele probabil si ai ramane cu limba gaurita . Sunt din TARGU OCNA si nu iti pot oferi informatii despre saloane, cauta pe internet