| Georgiaanat a întrebat:

Heii TPU.In primul rand scuzati categoria. Dar e cam cea mai populata..Asa, Sunt curioasa despre piercingul in limba. Si as vrea sa imi pun si eu unul. Am 14 ani faca cateva luni [ in aprilie ii implinesc ] si nu am de gand sa astept pana atunci ca sa imi pun Am nevoie de voi:

1.pentru ca nu stiu cum sa vorbesc cu mama si sa-i spun dorinta mea.

2. Nu stiu daca doare, cat timp dureaza vindecarea si. alte chestii.

3. Daca mama nu ma lasa, eu tot as vrea unul, si nu stiu cum sa fac sa mi-l pun. Nu am de gand sa-mi fac singura gaura in limba de nebuna, ca sa nu ma infectez sau alte riscuri :-s

si ultimul nr. 4. Nu stiu la ce salon sa merg. Stau in Bucuresti, sector 5. si am auzit ca este un salon in Liberty [ Cei ce stau pe aici stiu.]

Id'ul meu e bebee. miic Funditaa.

Răspuns Câştigător
| Unsmilecucireasadeasupra a răspuns:

Hey.
1. Te rog frumos nu mai posta la categoria nepotrivita, pentru ca tot vei primi un raspuns, indiferent la ce categorie este.
2. Sfatul meu este sa nu iti faci de la varsta asta. Mama ta te asigur ca nu te va lasa sa fi posesoarea unui pierce niciodata, dar odata ce ajungi sa fi majora tu decizi pentru tine ce faci. Si eu vreau sa imi fac pierce in limba, si tot 14 ani am, dar astept pana la 18(sau poate pana la 16 minim).
3. Doare, si chiar foarte tare in prima saptamana, din cate imi amintesc nu ai voie sa consumi lactatethinking, si nici foarte comod nu este cu el cand vine vorba de dormit.
P.S: infectie poti sa faci oricand daca ai pierce in limba, sau in orice alta zona a corpului.
Te-am pupat si bafta.^^

| Georgiaanat explică (pentru Unsmilecucireasadeasupra):

Mersii. Poate o sa astept si eu. puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

1.Eu daca as fi in locul mamei tale sigur nu te-as lasa sa faci prostia asta epocala, nu stiu cum poti manca cu metalul ala in limba
2.Da,cred ca doare ingrozitor.Gandes-te ca esti elev sau eleva, sigur ai da de belea la tine la scoala daca ti-ai pune piercing, crede-ma.Nu ai decat dar daca ar afla maica-ta ti l-ar scoate cu clestele probabil si ai ramane cu limba gaurita laughing. Sunt din TARGU OCNA si nu iti pot oferi informatii despre saloane, cauta pe internet