| AnneMariie a întrebat:

Heii TPU,intrebare pentru fete. Dupa cat timp dupa ce am trecut de menstruatie ma pot vopsii,sau cu cat timp inainte? Si inca ceva, este adevarat acel mit cum ca daca te'ai vopsii in timpul menstruatiei nu iti prinde sau nu iti tine culoarea? Multumesc anticipat. Fundita pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Unknown1318 a răspuns:

Se poate sa fie asa, dar eu m-am vopsit luna de luna timp de 3 ani si nu am observat nici o diferenta atunci cand ma vopseam in timpul menstruatiei (fie in prima sau in ultima zi). Succes!

| AnneMariie explică (pentru Unknown1318):

Dar daca te decolorezi in timpul menstruatiei se decoloreaza bine sau nu reusesc sa ma decolore si trebuie sa astept?

| Unknown1318 a răspuns (pentru AnneMariie):

O sa reusesti, chiar m-amn interesat in mai multe surse, m-ai facut curioasa si multe persoane au spus ca nu au observat nici o diferenta. O zi buna!

| AnneMariie explică (pentru Unknown1318):

Multumesc mult. Azi m-am decolorat si vreau sa ma vopsesc dar peste 2 saptamani cam asa ca sa nu imi distrug firul de par. Si am observat ca nu s-a ars absolut deloc, nici macar nu este aspru si nici nu imi cade. Mentionez ca de curiozitate m-am pieptanat intr-unalaughing. Multumesc mult pentru sfat.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| summerparadise a răspuns:

Eu,una nu am auzit de asa ceva. Te poti vopsii oricand nu conteaza ziua stai linistita.happy

| hippiesoul101 a răspuns:

Ma vopsesc de vreo 2 ani, si de mai multe ori m-am vopsit in timpul menstruatiei si a fost ok happy. Culoarea se sterge oricum in timp. Bafta! :*