| Smiiiley a întrebat:

Heii TPU:*! M-am certat cu prietena mea cea mai buna din copilariesad.din cauza unei tampenii! Aseara,cand am venit spre casa, baiatul de care ii place ei(nu il suport.pur si simplu ne certam in fiecare zi.)s-a oferit sa ne conduca.Eu stateam in mijloc,si el si-a pus mana in jurul taliei mele,eu am incercat sa-i dau mana la o parte, si m-a pupat cu forta x(!
De atunci prietena mea s-a cam distantat de mine..ma priveste ca pe o tradatoare...sad
Nu vreau sa ne certam, si sa nu mai fim prietene dintr-o prostie!
Sfaturi!

4 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

E normal să fie suparată că doar nu te-a sărutat un băiat oarecare, ci băiatul de care îi place. Îîncearcă să-i explici ce s-a întâmplat cu adevărat. Spune-i că nu îți place se băiatul respectiv și că nu ai nimic de împărțit cu el ( probabil crede că l-ai lăsat internționat să te sărute).

| Smiiiley explică (pentru metehne):

Pai si-a dat seama ca nu il suport! Si dupa ce m-a sarutat i-am tras si o palma, si el a zambit straight face
De fiecare data cand vorbea de el, ma retrageam cu laptopu si pissi in alta parte...si vorbea de multe ori de el! Faza e ca nu ma asteptam sa faca el asta..si ma simt surprinsa neplacut!

| metehne a răspuns (pentru Smiiiley):

Păi atunci poate că e suparată din cauza a ceea ce s-a întâmplat ( că baiatul te-a sărutat pe tine și nu pe ea). Întreab-o care este motivul pentru care este așa distantă de tine. Spune-i că nu vrei ca prietenia voastră să aibă de suferit din cauza unui băiat. Ar fi păcat ca o prietenie să se sfârșească din cauza unuia.

| DyNo a răspuns:

In mod sigur prietena ta este suparata, din cauza acelor gesturi ale baiatului pe care ea il place. Poate ca ea crede ca tu l-ai ispitit sau ceva si este geloasa. Eu te sfatuiesc sa-i zici prietenei tale ca nu-l suporti pe baiatul ala si ca te deranjeaza gesturile lui. Si poate incerci sa va impacati si in ceea ce priveste acea cearta.