| july00 a întrebat:

Heii TPU.. MA ajutati cu ceva va rog.. Prietena mea s-a despartit de prietenul ei..si sufera foarte mult..As vrea sa fac ceva sa mai uite si sa fie mai fericita,si nu stiu ce cadou sau ce sa fac..Am fost mai devreme la ea..am vazut ca s-a bucurat si am vazut ca incepuse sa zambeasca si sa se simta mai bine, o iubesc foarte mult! Va rog ajutati-ma! Dau si funda!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Incredibil! Foarte frumos din partea ta! Se pare ca sunteti foarte apropiate.
Cum poti s-o ajuti? Crede-ma cel mai mare ajutor pe care i-o poti da, este cat mai mult timp petrecut impreuna!
Asa va putea uita mult mai usor, nu se va gandi la el pentru ca tu ii vei ocupa tot timpul liber! Stai cat mai mult timp posibil cu ea... happy

| july00 explică (pentru lpavel):

M-am gandit sa mergem la bowling si la o pizza.thinking CE zici?

| lpavel a răspuns (pentru july00):

Foarte bine! O idee geniala! Asa te vei simti si tu bine putin si nu te vei gandi ca trebuie s-o faci pe ea sa uite... Oriunde numai sa fi alaturi de ea, se va bucura mai mult de prezenta ta decat la orice altceva! happy

10 răspunsuri:
| silvia94 a răspuns:

Pai fii langa ea, dai sfaturi.du`i o floricica, dedica``i o melodiehappy
Dar cel mai important este sa fii langa ea si sa o sprijini in tot ceea ce face.happy

| july00 explică (pentru silvia94):

PLange laughingasta e tot ce face.thinking

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Prietena mea cea mai buna nu a trecut printr-o despartire inca, deci nu sunt experta in asta. Dar daca m-as desparti de un baiat, mi-ar placea sa am un umar pe care sa plang. Sa ies undeva, cu putine cupluri in jur, ca sa nu imi amintesc de clipele frumoase. Sau de cele mai putin frumoase. Mi-ar placea multa mancare si un film tare. Ceva semi-romantic, si cu putina actiune... Dar cel mai mult mi-ar placea prezenta cuiva de incredere langa mine. Deci, cauta un film, ia niste floricele si o ciocolata ( da... ciocolata. asta ma face fericita mereu); multa ciocolata, si mergi la ea. Spune-le parintilor ca vrei sa dormi la ea, si petreceti o seara a fetelor. Las-o sa se destainuie si afla ce o doare de fapt. Daca chiar vrei, si ea vrea, iate putin de tipul ala care a facut-o pe prietena ta sa sufere. Succes

| july00 explică (pentru SuKi2KirAi1):

De ce sa ma iau eu de tipul care a facut-o sa sufere? Nu, nu eu nu ma bag intre ei!

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru july00):

Scuze. Am zis doar ca e o varianta ( nu prea folosita).

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Eu cred ca trebuie sa te duci mai des pe la ea si sa faci glume.Sa ii dai idei despre altcineva sau sa o incurajezi sa vorbeasca cu el.(P.S.=E DOAR PAREREA MEA).

| ஜAliSeeஜ a răspuns:

Trebuie sa fii alaturi de eahappy. Ajut'o sa treaca peste toate si sa'i explici ca poate sa treaca foarte repede daca are prietenii aproapehappy

| july00 explică (pentru ஜAliSeeஜ):

Mda nu e cea ce cautam.
Deci i-am zis.dar nu stiu sa mergem undeva sa facem ceva, dar nu stiu ce ..ne place la amandoua distractia! Altceva?