Incredibil! Foarte frumos din partea ta! Se pare ca sunteti foarte apropiate.
Cum poti s-o ajuti? Crede-ma cel mai mare ajutor pe care i-o poti da, este cat mai mult timp petrecut impreuna!
Asa va putea uita mult mai usor, nu se va gandi la el pentru ca tu ii vei ocupa tot timpul liber! Stai cat mai mult timp posibil cu ea...
Pai fii langa ea, dai sfaturi.du`i o floricica, dedica``i o melodie
Dar cel mai important este sa fii langa ea si sa o sprijini in tot ceea ce face.
Prietena mea cea mai buna nu a trecut printr-o despartire inca, deci nu sunt experta in asta. Dar daca m-as desparti de un baiat, mi-ar placea sa am un umar pe care sa plang. Sa ies undeva, cu putine cupluri in jur, ca sa nu imi amintesc de clipele frumoase. Sau de cele mai putin frumoase. Mi-ar placea multa mancare si un film tare. Ceva semi-romantic, si cu putina actiune... Dar cel mai mult mi-ar placea prezenta cuiva de incredere langa mine. Deci, cauta un film, ia niste floricele si o ciocolata ( da... ciocolata. asta ma face fericita mereu); multa ciocolata, si mergi la ea. Spune-le parintilor ca vrei sa dormi la ea, si petreceti o seara a fetelor. Las-o sa se destainuie si afla ce o doare de fapt. Daca chiar vrei, si ea vrea, iate putin de tipul ala care a facut-o pe prietena ta sa sufere. Succes
De ce sa ma iau eu de tipul care a facut-o sa sufere? Nu, nu eu nu ma bag intre ei!
Scuze. Am zis doar ca e o varianta ( nu prea folosita).
Buna! Eu cred ca trebuie sa te duci mai des pe la ea si sa faci glume.Sa ii dai idei despre altcineva sau sa o incurajezi sa vorbeasca cu el.(P.S.=E DOAR PAREREA MEA).
Trebuie sa fii alaturi de ea. Ajut'o sa treaca peste toate si sa'i explici ca poate sa treaca foarte repede daca are prietenii aproape