| MadiiMadii a întrebat:

Heii TPU, ma framanta o intrebare care inca nu si-a gasit rapunsul. "De ce peste tot cand ma uit vad numai cocalari, curve pitipoance si tot felul de specimene. Nu inteleg de ce toti se cred mare **** daca vorbesc cu "Ba,Fa, Fai etc" Este o porcarie, nu dai dovada decat de prostie. De curand, mi-am facut o prietena, care are "insusirile" de mai sus, are prea mult tupeu in ea, dar are noroc ca nu stam in acelasi oras (prietene virtuale, pe mss mai bine zis), inteleg ca toti avem tupeu in fata monitorului, dar exista o limita, eu am incercat sa o evit si sa ii dau igg. A fost de folos un timp, pana cand incepea sa-mi dea dedicatii pe un grup de pe facebook si toate cele, imi spunea ca ma iubeste si ca ii pare rau ca ne-am certat, si se parea ca vorbea serios. Ma sperie acest lucru, cred ca este lesby. I-am dat anumite poze cu mine iar aceasta le punea la avatar spunand ca sunt cea mai buna prietena a ei, chiar daca nu ne cunosteam. Acum, ma ingrijoreaza starea ei, deoarece e putin redusa mintal saraca si...nu stie ce sa mai faca sa ne impacam. Eu cred ca nu pot fi asa de apropiata fata de o persoana pe care o cunosc doar virtual. Va rog pareri ca nu stiu ce sa mai fac sa ma lase in pace.

Răspuns Câştigător
| Allecsaaa a răspuns:

Mai lasa idioatele, ca ai prieteni si in viata reala:].
Nu trebuie sa stai dupa niste obsedate de atentie si sa iti pierzi tot timpul cu o retardata:].

Întrebări similare