| Roxx4you a întrebat:

Heii TPUhappy.
Mai am si eu o nedumerirestraight face. Stau si ma gandesc: de ce sunt atatia baieti care ma plac, si cand se nimeresc unii care sa-mi placa si mie, fix ei nu ma plac? (sau cel putin asa cred eu). Bine, faza naspa e ca si eu imi aleg cei mai "potriviti" baieti. Mai demult, era unul cu 2 ani mai mare, si acum unul cu o clasa mai mica, dar diferenta de cateva luni. Nu ca e o prostie?straight face. Ma rog, adevaru' e ca acum nu prea mai imi place nici unul, faza cu acela mai mic un pic decat mine nu a tinut prea mult, mi-a placut doar fizic. Dar chiar nu inteleg, sunt destui care ma plac dar eu nici nu ma uit la ei(nu din mandrie, pentru ca pur si simplu nu sunt genul meu) si cei care imi plac mie nu
ma plac ei. (si nu cred ca este vorba de diferenta de varsta). Ceva sfaturi? Thanksss:*

Răspuns Câştigător
| Zom a răspuns:

Exact acelasi lucru patesc si eulaughing Am o armata de baieti dupa mine si cand se intampla sa-mi placa si mie unul ala se face ca ploua cand vorbesc cu ellaughing. E adevarat ca sunt foarte pretentioasa si nu ma uit la oricine, dar mie daca imi da de inteles ca nu-i plac imi vad in continuare de viata linistita, nu ma afecteaza deloc, sunt mai "rece". Cel mai bun lucru pe care il putem face, zic eu, e sa asteptam. Succes:*

1 răspuns:
| Raquella a răspuns:

Cel care este al tau,o sa il intalnesti cu siguranta intr-o zi.,, Ce-i al tau, e pus de-o parte.,,