Am patit cam aceeasi chestie. De vreo 2-3 luni prietena mea cea mai buna (pe atunci) m-a inlocuit cu o alta fata, ma mintea, ma folosea si m-am enervat si le-am spus tot ce aveam de spus si apoi nu am mai vorbit cu nici una din ele. La un momendat ne-am impacat. Si de vreo 3-4 saptamani m-a mintit din nou si m-a folosit, suparata le-am spus din nou tot ce aveam de spus. Acum nu vorbesc cu fosta mea cea mai buna prietena. Ma rog. Eu te-as sfatui sa iti gasesti o alta prietena cu care sa stai si sa te distrezi. Poti incerca sa te bucuri si sa razi cu alte persoane pentru ca ea sa vada ca poti si fara ea si ca nu toti trebuie sa se invarta in jurul ei. E vina ei, normal. Bafta! :* Fundita? :3
13...
Acum tu la 13 ani ce dracului de probleme poţi să ai? Sincer acum sunteţi penibili. Pierdeţi un prieten/o prietenă asta e, mergeţi mai departe la alte păsări.Nu veniţi şi ne frecaţi pe noi că nu se mai joacă X sau Y cu voi sau că începu Z sau W să nu mai vorbească cu voi din motive prosteşti.La vârsta ta eu unul eram mai matur sincer, nu vă petreceţi timpul fiind aşa copilăroşi.
Stii ce eu una imi petrec copilaria... si da poate cum ai zis tu ca cica erai mai matur esti baiat si nu poti plange ca nu mai vorbeste cel mai bun prieten cu tine sau ca te tradeaza noi fetele ne intelegem ca niste surori... Mersii de intelegere
Da pe dracu, voi vă mâncaţi între voi, pe când noi băieţii dacă avem o problemă ne dăm 2 pumni şi ne împăcăm.Voi staţi supărate luni, ani la rând. Logic este şi va fi să treci peste, domne nu e o pierdere că nu mai vorbeşte x cu tine.