| AnonnnniMMa a întrebat:

Heii.tpu.
Nu stiu sa incep,as vrea sa ma sinucidsad nu cred ca mai pot rezista sa traiesc asa,fara mama,fara tata,sa fiu jignita mereu de catre fratii mei mai mari, sa fiu batjocorita, nu invat nici foarte bine..pentru ca nu m-a dat nimeni la pregatire si nu s-a ocupat nimeni de mine..nu sunt nici foarte frumoasa,adica arat bine la corp,iar la fata sunt simpatica, doar ca am strabism, mama e in Spania de 9 ani, iar tata a murit cand aveam 14 ani..viata mea nu e asa buna.sad m-am rugat de mama sa ma duca la doctor la ochii, mi-a promis si nu s-a tinut de promisiune, fratii mei mereu ma necajesc..nu stiu ce sa fac, nu ma suport, va rog ajuta-ti-ma...m-am saturat de viata asta..nu o pot duce pana la capat.ce metode de sinucidere credeti ca-i mai usoara?

Răspuns Câştigător
| byzu a răspuns:

Off imi pare rau pentru tine! Sa stii ca exista cineva sus care o sa aiba grija si de tine! Nu face un astfel de gest pentru ca nu stii cum o sa arate viitorul tau! Sunt in lumea asta o groaza de tineri care trec prin ceea ce treci si tu sau poate mai rau! Esti tanara si ai o viata frumos inainte! Nu trebuie sa excelezi la nimic si nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui trebuie doar sa fii puternica si sa aspiri numai la lucruri bune pentru ca ai trecut prin multe, induri multe si meriti tot ce este mai bun! Imi pare rau pentru tine si sper sa nu faci nimic necugetat!

4 răspunsuri:
| any98 a răspuns:

Sinuciderea nu cred ca ar fi cea mai buna cale draga mea. Aceat gest este unul al lasilor si al fricosiilor care nu au curaj sa treaca peste probleme. Nimanui nu ii este usor in viata fiindca toti trecem prin momente grele. Incearca sa treci peste ele si ai putea sa le demonstrezi fratilor tai ca nu esti cu nimic mai prejos decat ei. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci de acum incolo. O zi buna sa ai si sper ca te-am ajutat.

| AnonnnniMMa explică (pentru any98):

puppy dog eyes...daca ar fi asa usor.

| Sociopat a răspuns:

Faptul ca te spetesti sa pui emoticoane arata cat de mare e dorinta de a te sinucide.Ai primit atentie acum du-te pe facebook, trucheaza o poza cu tine ca sa-l faci pe X de la facultate sa te bage in seama si sa te faca sa te simti speciala/dorita/iubita/stapana pe situatie.Sau iesi cu bunele tale prietene, luati fiecare cate un shot de tequilla ca numa' asta stiti si apoi exagerati cu starea de betie pentru a vedea acei tipi cu barba de la cealalta masa ca stiti si vreti sa va distrati.

| CVane a răspuns:

Cea mai buna e sa nu te sinucizi, si eu ma gandeam la asta, si mi-am dat seama ca e o prostie.
Imi poti trimite prin mesaj fb tau, daca vrei sa vorbim poate te mai consoleaza cu ceva.