Pai eu sunt gemeni,vorbesc mult,sunt putin timida,rad mult,gandesc mult,si prost cateodata ,nu tin la relatii,sunt creativa,irascibila, nerabdatoare, si eu .si cam atat
Salut!
Sunt Capricorn.o fire foarte complicata!
Incapatanata, impulsiva, orgolioasa.egoista-uneori-...ambitioasa,realista dar in acelasi timp si aeriana...
Eu sunt Rac si sunt geloasa, ambitioasa, ma plcitisesc repede si asa fac icnat sa obtin ce vreau.
Eu sunt capra) adica capricorn si eu sunt timida si perfectionista trebuie` sa am rabdare am ceva in gat deci nu pot avea rabdrare
Pff Capricorn si sunt ambitoasa,egoista,materalista,nerabdatoare, incapatanata, orgolioasa si mai multe
Leoaica . sunt o fire rebela, ambitioasa, hotarata, imprevizibila, vulcanica, nu foarte comunicativa cu toate persoanele...; etc
Eu sunt in zodia leu si sunt ambitioasa,incapatanata uneori lupt pentru ce imi propun,sincera,loiala, urasc minciuna oamenii falsi, spun direct in fata omului ce ma deranjeaza si prietenoasa.
Varsator-optimista,intelegatore,iubitoare,prietenoasa,timida cu persoane necunoscute...dar odata ce le cunosc se schimba treaba
Buna!
Eu sunt sagetator.Sunt o persoana prietenoasa,geloasa,foarte inkapatanata,nerabdatoare,orgolioasa, ambitioasa, uneori chair rea......