anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(pentru fete)Maine am sportul dar am mi au venit problemele...trebuie neaparat sa fac sportul.Credeti ca ma va durea burta mai tare.Pe noi ne pune sa alergam foarte mult ...credeti ca ma voi pata, absorbantele pe care le folosesc sunt subtiri(de la always).Ce sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Sa-ti spun eu ce fac cand sunt pe...si trebuie sa fac sportulwinking
Folosesc un absorbant de noapte (e mai gros si absoarbe mai bine) si in legatura cu durutul burtii nu cred, pe mine nu ma doare daca fac efort in perioada aceea, oricum pentru siguranta ta ia un No-Spa si durerea trece in 10-15 minute(asa e la mine)!
Bafta! Te pupic :**
fundita?

6 răspunsuri:
| Park1Suin a răspuns:

Cand sunt pe stop eu nu fac niciodata sportul, la scoala.De ce, pentru ca in primul rand apar miile de griji pe care ti le faci.Asta te afecteaza emotional.
Apoi teama.E adevarat ca cand faci ed.fizica,curge mai mult si mai repede, de asta te-as sfatui sa ii zici profului ca doar te simti rau.
Imbracate in hainele sportive si zii doar ca ti-e rau si fiu sigura 100% ca te va intelege, crede-ma.
Fundita?

| Roxaname a răspuns:

Buna poti sa folosesti un absorbant de zi mai mare poti casi si marca tot always te va durea burta dar asta este nu poti sa ii spui profului de sport ce ai ca asta ramane intre fete:3 fundita

| onelove12 a răspuns:

Buna,poti folosi un absorbant de noapte e mult mai sigur asa...te va durea putin burta dupa aceea dar o sa fie ok apoi.

| aandraa98 a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri! Va pup!

| UnicornSkittles a răspuns:

Pai... depinde si de varsta, dca esti intr-o situatie delicata ai face bine sa ii spui profesorului, ca ai o problema, daca nu vrei/poti nu specifica, daca este intelegator te va lasa :* Eu as vrea sa-ti dau cateva sfaturi in special pentru cand ai sport :
- Un pic de ciocolata... Da ciocolata laughing Daca te intrebi de ce : Cand esti pe perioada aceea ai nevoie de energie. si sigur ai mare pofta de dulce, crede-ma te va ajuta happy
-Absorbante mai grosute
-Haine inchise la culoare in caz ca ti se pateaza sau ce stiu eu.
-Tot timpul 1 absorbant rezerva!
Si eu folosesc Always, au efect. ai grija de tine in perioada asta, e una mai delicata

| mrslittlerocker a răspuns:

Mai bine nu ai face sport, daca ai un profesor intelegator spune'i inainte de ora ca ai probleme si ca nu poti sa faci sport.Dar incearca sa faci sa nu auda toata clasa, baietii sunt cam ciudati.