Certuri copilaresti. Calm, o sa treaca, iardaca ea s-a suparat din cauza asta e clar ce fel de "prietena cea mai buna e". Tu ai incercat sa ii explici, acum ramane sa faca ea urmatorul pas spre "impacare" daca isi doreste. Din punctul meu de vedere nu ai gresit cu nimic in cazul asta.
O zi buna!
O sa-i treaca, parerea mea e ca s-a suparat degeaba.Nici eu nu le spun prietenelor de cine imi place din acelasi motiv, dar ele ma inteleg si nu fac mare haz de asta.
Buna Roxana! Incearca sa vorbesti mai mult cu ea, sa ii dai exemple cand ea a facut misto de altii care aveau iubiti/iubite... Asa o sa se simta prost pentru ce a zis atunci acelor persoane si o sa inteleaga ce te-a facut sa nu-i spui un lucru precum acesta.
Pana la urma este viata ta...nu trebuie sa dai raportul nimanui despre ce ai mancat la micul dejun, cu cine te-ai certat, cu cine te-ai culcat...
Nu este treaba nimanui... spui doar daca vrei si daca iti face placere.
De ce sa-ti asterni viata in fata unei persoane daca ea nu te asculta si rade de tine?
Explica-i mai bine lucrurile, dai exemple cand ea a ras de altii pe aceasta tema si va intelege.
Pana la urma ia lucrurile mult prea in serios aceasta prietena a ta.
Daca se considera cu adevarat prietena ta atunci te va ierta, asa sunt prietenii, sunt alaturi cand au nevoie unii de altii si mai ales se iarta atunci cand gresesc cu ceva.
Daca nu te iarta atunci ori este extrem de capoasa ori nu se mai considera prietena ta.
Explica-i calumea cum stau lucrurile. Arata-i ca si ea ar fi procedat la fel.
Da-i exemple de dati in care ea a ras de altii pe aceasta tema.
O zi placuta in continuare!
-Blytz-
Prietena t"cea buna" nu pare a fi asa buna precum o vezi tu. O sa inveti in viata ca nimeni nu ti-e prieten decat familia. E viata ta personala si faci ce vrei cu ea, nu esti datoare cu explicatii. Daca vrea sa ramana suparata toata viata e problema si pierderea ei. Las-o, daca se intoarce si se schimba atunci ti-e prietena, daca nu, nu e.