| NinaY a întrebat:

Heii TPU! stiti cineva ceva despre o firma de casting numita Step1media? am fost, eu si sora mea preluate de pa strada, si ne'a pus sa ne inscriem, am platit si o taxa. Din cate am inteles suint spoturi publicitare, prez d moda etc.Intrebarea mea ar fi : Stiti ceva despre asta? Se castiga intr'adevar? mie mi se pare a fi ok, e ceva serios, dar nu stiu. Voi ce credeti? Funditzoaiee si voturiii :X

5 răspunsuri:
| sandulachedragos a răspuns:

Tzeapa ca toate celelalte de genul...manechinele nu se iau de a strada si oricum. pe mine nu m-au chemat de luni bune.

| Mo a răspuns:

Cred ca tocmai ti-ai luat tzeapa.iti spun ca te suna in maxim 2-3 zile si astepti...si astepti...si nu te mai suna nimeni. Mai bine renunta sa te mai inscrii la chestii de genul pentru ca vor doar bani si nimic altceva.
Pupici:*

| elena_8082 a răspuns:

Eu sunt inscrisa la ei de doua saptamani si m-au chemat la doua castinguri. L-am luat pe unul dintre ele si am filmat pentru o emisiune de la Kanal D ( Testul de Rezistenta). Cat despre castiguri nu sunt fabuloase ( de exemplu pentru emisiunea asta am luat 2 milioane pentru o zi de filmare), dar m-am intalnit la casting si cu alte fete care au prins si activitati mai bine platite. Oricum, nu o sa faci avere din asta, dar e o experienta faina ( cel putin pentru mine asa a fost)
Multa bafta si voua.

| elena_8082 a răspuns:

Buna, ma numesc Elena si vreau sa spun ca sunt destul de multumita de Step1Media. Sunt inscrisa de cateva luni la ei si m-au chemat la destule castinguri. Am filmat pentru o emisiune ( Iubire interzisa) si am mai facut figuratie intr-o reclama la Cosmote. Nu sunt castiguri fantastice, dar ca si experienta e fain. Cat despre parerile negative de mai sus, cred ca au si ei dreptate, la cate agentii sunt prin Bucuresti e normal sa fii sceptic, dar aici te cheama inca de la inscriere la 1, 2 castinguri, asa ca imi pare mai serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic de capul ei, fiica mea are contract cu firma din luna mai 2010 si a chemat-o la un singur casting, atat.nu tu filmari, nu reclame dai banii doar pe album.tu faci cum crezi