Hai,in spirite cred, da cand vorbim despre vraji si vampiri ne referim prea mult la SF.O carte de vraji? LOL.De asta chiar nu am mai auzit vreodata .
Chiar o am! uite ia id meu de sus si povestim acolo!
Pai cauta un expert care sa te ajute cu aceasta carte sa-ti zica daca e magie alba sau neagra... o vrajitoare ceva
Buna,sincer si eu cred in chestii de genul acesta(am 13 ani; deci nici eu nu sunt tocmai un copil mic), dar nu cred ca in cartea ta chiar ar fi vraji reale...e o carte veche? daca da este posibil daca e cumparata de la librarie nu prea cred, dar mai sti? mi-ar placea sa vad si eu cum arata cartea, poti te rog sa-mi trimiti o poza la id-ul m. whiterose25?
sunt ff. interesata de tot ce inseamna paranormal. xD
Fetito ar trebui sa te maturizezi si poti incepe prin a nu mai crede in aceste lucruri...cel mai mult noaptea imaginatia iti joaca feste. Spiritele, vrajitoarele, troli nu exista.dar de fapt exista, doar in seara de hallowenAia e o carte stupida care probabil ca nu este in romana. Sfatul meu este sa iti faci griji de alt ceva :SCOALA! Lasa spiritele in pace!
Cartea e in romana!
Apropo daca nu eram convinsa de ceea ce spun nu maii puneam intrebarea aceea pe TPU. Am 15 ani dar crede-ma stiu maii multe decat tine! Si oricum si bunica mea mi-a zis multe deci nu trebuie sa ma iau dupa tine o tipa care nu stie nimic decat sa isi bata joc si alte cele. Mai bine taci si vezi-ti de treaba ta.
Bine te las, ai grija sa nu vina zombii dupa tine ...degeaba ai 15 ani
Îți recomand cu căldură să o ții acolo unde este sau să o ascunzi. Nu încerca nici măcar să o citești pentru că nu ești pregătită pentru asta.
Dacă dorești să discutăm mă poți contacta pe Y! M la adresa siteul.lumeaparanormalului.ro sau poți intra pe site-ul www.lumeaparanormalului.ro pentru mai multe detalii.
Andrei67y5 întreabă: