| a întrebat:

Heii TPU. Sunt clasa a 7a, sunt de la inceput cu aceeasi colegi in clasa, m.am obisnuit cu acestia, desi sunt uneori usor enervanti, ca orice coleg. Asa. Si urmeaza un an destul de greu. Mama insista sa ma mute la alta scoala. Intr.un fel nu m.ar deranja, ca as fi mult mai atenta la ore (aici este multa distractie), si aici am cateva mici problem cu socializarea cu unii. Chiar si din clasa (baietii) laughing. Tot ce vreau e sa va cer si voua parerea. Desi vreau, nu vreau. Ii cunosc de 7 ani pe acesti copii. Pe unii chiar de 9 10. (de la gradi). Ceva nu ma lasa sa ma mut. Probabil prietenia stransa pe care o am cu colegita mea love struck laughing. (nu radeti!)
Deci, ma mut sau nu? Si aici am aceleasi obtiuni. si aici invat la fel de bine. Ma pot schimba putin. (este si cazu).
Multumesc! kiss.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FuckYoUmEn a răspuns:

Nu este corect fata de colego tai si mai intai fata de tine sa-i paresti dupa atata timp. Gandeste-te cat de greu ti va fi sa te acomodeti cu colegi de acolo si cu noi profesori. Va trebui sa iei totul de la inceput, inclusiv materiile, deoarece nu toti profesori predau in acelasi fel si banuiesc ca iti va fi greu sa pricepi lectiile explicate in alt mod. Gandeste-te bine ce faci. Este decizia ta. Dar ai grija sa nu regreti mai incolo. Sper ca ti-am fost de folos kiss

| proTune a răspuns:

Buna, daca intr-adevar esti intr-o relatie stransa de prietenie vor intelege ca vrei sa te muti si nu se vor supara pe tine. Daca intr-adevar nu esti atenta la ore, iti recomand si eu sa pleci. Crede-ma, viitorul tau e mult mai important decat niste prieteni, cu care sunt sanse de 90% sa nu mai tii legatura dupa admiterea la liceu. Succes!