| Sadness12 a întrebat:

Heii TPU! Sunt impreuna cu un baiat si ma gandeam sa ii spun ca sunt in spital sau ceva de genul ca sa vad daca ii pasa cu adevarat de mine..Sau ce as mai putea sa ii spun?

4 răspunsuri:
| Kimmy89M a răspuns:

Buna, nu cred ca asta e indicat sa apelezi la o asemenea strategie. Este posibil sa fi prinsa cu minciuna si atunci vei distruge increderea care e cea mai de pret intr-o relatie. Lasa timpul sa decida, cat despre cum sa afli daca tine la tine, e simplu, gesturile mici conteaza cel mai mult. Daca te cauta cand nu sunteti impreuna, daca isi da interesul e un semn clar.

| NameInUse a răspuns:

Daca esti in dubii, e clar ca nu-i pasa.
Nu-l mai minti, e degeaba, inima ta stie deja adevarul.

| Turbo223 a răspuns:

Tu sti cat de ciudat suna asta? Vrei sa-i trimiti iubitului tau un mesaj ca esti tu in spital din cauza unei boli, accident ca sa-i vezi "grozava" reactie. Suna foarte penibil, cel putin pentru mine. Si daca-i pasa (asa ar fi normal, ca doar nu te ia de iubita degeaba) il poti baga in mari sperieti si daca afla adevarul se va supara foarte rau.Nu trebuie sa fi obsedata, mai ales ca dupa aceasta intrebare nu ai trecut de 15 ani,sau cel putin asa pare. In fine,eu doar mi-am spus parerea, acum iti raspund la intrebare daca vrei sa bagi omul in sperieti : spune-i ca esti in spital deoarece te-a calcat masina, dar nu e foarte grav sau spune-i ceva mai putin ciudat care nu il baga asa tare in sperieti cum ar fi ca ai mancat ceva stricat si ai facut urticarie. Totusi, putine sanse sa te creada, cand un om este in spital si chiar a patit ceva grav, nu cred ca sta cu nasu' in telefon ca sa de-a mesaj la iubitu' facut de cel mult 2 luni.Nu cred ca un om cu capul pe umeri te-ar sfatui sa-i spui asa ceva iubitului tau, care bineinteles ca este un copil.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Perversitate feminina. Iar incepi? La varsta asta?