Daca alegi sa fii cu el vei avea mereu impresia k ai pierdut prietenia lui pentru ca nu veti mai putea vorbi sau iesi asa cum faceti acum, dar adevrata intrebare e ce simti tu ce iti doresti tu cu adevarat.
Daca ai atractie fata de el si crezi ca ti-ar placea sa ai o relatie cu el te sfatuiesc sa accepti deoarece este foarte frumos atunci cand cunosti aceea persoana de-o viata si sti cam ce fel de persoana este si in care poti avea incredere.Dar daca simti ca il iubesti doar ca pe un prieten si atat te sfatuiesc sa-i spui asta deoarece daca vei incepe o relatie cu el si nu il placi absolut deloc atunci vei pierdeo prietenie foarte frumoasa. Sper sa iei o decizie care sa va faca pe amandoi fericiti, succes!
Parerea mea este ca de multe ori gresim si ne ascundem sentimentele, in cazul tau ceva gen „ nu vreau sa-mi pierd prietenia de alta data „ daca alegi sa fi cu el nu va veti pierde prietenia pe care o aveati, doar ca ati ales sa mai puneti putina iubire in plus la prietenia voastra. Ar trebui sa-ti asculti sentimentele. Sper ca te-am ajutat cat de putin, papa
misauratcuviata întreabă: