E greu la casa sa faci fata de una singura, nu esti trecuta in acte nu o poti vinde ca sa iti cumperi o garsoniera sau apartament in alt oras. Munca ai, o scoti la capat tu. Nimeni nu te ajuta, strainatatea ar fi buna daca nu ar fi UE, tarile membre UE nu trateaza asa bine imigrantii majoritatea ii considera mana de lucru ieftina. Elvetia ar fi o idee buna de emigrare sau Finlanda dar trebuie bani un servici asigurat acolo si limba straina
Cati bani imi trebuie sa plec? O sa strang si sa plec acolo, ca aici in Ro nu cred ca ma pun pe picioare vreodata, alta solutie nu am, dar cam cat am nevoie? Ma gandesc sa muncesc 5-6 ani prin strainatate si sa vin acasa, sau chiar acolo, sa imi deschid o afacere si o casuta mica dar imi e tare frica daca ma pacalesc cei de acolo, sa lucrez pe putini bani si apoi sa nu mai am nici cum sa plec.
Vreo 4000€ ajung. Discuti cu o firma de acolo direct cum am facut eu, dat telefon vorbit engleza si valea in Anglia direct. Nu agentie nu romani nici imigranti intermediari.
E foarte urât ce a făcut familia ta. Pe frate poate îl înțeleg, cu toate că putea să răspundă la telefon, dar tatăl tău e complet nesimțit, scuze.
Nu prea ai ce sa faci in situația asta. Adică e clar că nu te ajuta nimeni și ești pe cont propriu.
Ar trebui să găsești alt loc de muncă. E dificil