| TiniS a întrebat:

Heii TPU! Treaba sta cam asa deci :
I-am spus baiatului pe care il plac tot ce simt pentru el dar am decis sa ramenm amici. Dar un alt baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am zis ca nu vreau dar peste ceva timp am inceput sa simt ceva pentru acel baiat si el mereu imi zice ca ma iubeste. As putea fi cu el, stiu asta dar imi e teama sa nu il ranesc ..inca ma mai gandesc la cel pe care l-am placut inainte adica chestiile astea nu se uita usor. chiar nu stiu ce sa fac si azi la scoala trebuie sa ii dau raspunsul si stiu ca daca nu o sa fiu cu el probabil o sa regret dar daca o sa fiu imi e teama sa nu il ranesc cu toate ca si eu il plac.ce pot face?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu refuza pe nimeni!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă îl placi puțin, dă-i măcar șansa de a-ți fi prieten. O prietenie, se poate transforma, foarte ușor, în dragoste. Dacă e băiat grijuliu, și dacă te place, va avea grijă să-ți aducă atâtea bucurii și zâmbete, încât te va face să-l uiți pe celălalt. Iar dacă celălalt nu te place, crede-mă, nu are rost să-i dedici mereu gândurile tale. Cu timpul, tu singură, îți vei da seama că ai obosit de a-l mai iubi.

| NoName0x0 a răspuns:

Daca tu chiar il placi, fiind cu el sigur o sa te faca sa.l uiti pe primul... Incearca macar, fiindca, fiind putin egoista, tu nu ai nimic de pierdut, poate chiar vei fi fericita! happy

| cristyna1 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie si zic ca cel mai bine este sa dai o sansa relatiei cu acel baiat si sigur nu vei regreta