Într-un fel da îmi imaginez viaţa fiind mai bună decât acum,deoarece nu am prieteni adevăraţi,vine un prieten la mine şi când pleacă îmi dispar bijuteriile din casă,altul când am bani îmi cumperi şi mie o bere, şi tot aşa, mai bine singur şi modest, fiecare cum ii place să îşi trăiască viaţa, a ta? O seară plăcută!
Codre, de ce ti se pare o intrebare stupida? Este o intrebare care mi s-a adresat foarte des si as vrea sa stiu si parerea voastra. Cred ca toti avem prieteni apropiati, dar cand ne certam cu ei, le vorbim urat. Ti se pare ceva stupid in asta?
P.S.: Intrebarea asta m-a rugat o colega sa o pun, pentru a o ajuta cu o poveste pe Facebook.
Parerea mea este ca o lume fara prieteni ar fi o lume foarte pustie. Fara comunicare, cresterea noastra armonioasa nu ar mai fi aceeasi. Nimanui nu cred ca i-ar placea sa traiasca intr-o cearta nesfarsita. Majoritatea raspunsurilor sunt influentate de viata reala, dar probabil ca asta gandim acum, nu intotdeauna vom judeca asa.
In ziua de azi, da. Nu mai exista prieteni decat oameni care sunt in jurul tau cand vor ei.Eu nu am prieteni si imi este foparte bine, decat cunostinte. si pe iubitul meu. Si nu am nevoie de prieteni, deci nu e nevoie sa mi-o imaginez, deoarece traiesc in ea.
Deci hai sa iti zic cum sta treaba, prieteni nu exista, ei stau cu tine doar cand ai bani, si daca ti sau terminat te lasa, un prieten adevarat este:ala care se baga pentru tine gand ai probleme ala care nu te lasa la greu nu ca in ziua de azi. cu alte cuvinte da miasi imagina o lume fara prieteni si ar fi mult mai buna.
Sa zicem ca in Romania da. ca sunt numa barfitori. etc. doar unii sunt. oameni normali sa zic asa.
Nu, nu mi-aş putea imagina viaţa fără prieteni. Nu am mulţi prieteni, însă puţinii pe care îi am sunt prieteni adevăraţi. Mă pot baza pe ei şi pot avea încredere totală în ei. Fac parte din mine...
O lume fără prieteni? Da, mi-ar fi totuna, însă fără animale nu! Pentru mine necuvântătoarele contează mai mult. Lipsa lor m-ar durea.
Drawings întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: