| angelsorry a întrebat:

Heii TPU! Vara asta cred ca e cea mai plictisitoare din viata mea! Adica nu stiu ce sa fac...Dai-mi va rog idei ce as putea face.Cu prietenii nu prea ies fiindca nu prea am.va rog ajutati-ma.Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Incearca sa citesti cat mai mult, asta o spun la oricine, mereu, pentru ca e extrem de important. Cititul te ajuta sa te dezvolti, plus ca e o activitate extrem de placuta. Incearca sa te uiti la cat mai multe filme bune sau seriale bune, incearca sa iti gasesti noi pasiuni, unele pot fi utile pe viitor, profita de timpul tau la maxim. happy

| NicoletaPopa a răspuns:

Ooo! Sunt o multime de activitati pe care le poti face in vacanta. De exemplu: poti invata o limba noua, una pe care nu o studiezi la scoala, poti face sport, poti citi, te poti uita la filme.

| Mirandutza a răspuns:

Poti sa: 1)sa desenezi 2)canti 3)citesti 4)scrii 5)inveti pentru anul urmator scolar 6)sa te uiti la tv 7)sa te joci cu mingea 8)sa faci un jurnal secret~~~°°°¤¤¤ Pa.

| Mirandutza a răspuns:

Poti sa: 1)sa desenezi 2)canti 3)scrii 4)inveti pentru anul urmator scolar 5)sa te uiti la tv 6)sa te joci cu mingea 7)sa faci un jurnal secret~~~°°°¤¤¤ Pa.