Nu prea cred in asa ceva, dar deseori se potriveste, dar prefer sa cred ca sunt doar simple coincidente, si ca sa stii, nu citesc horoscopul dar sora mea si parintii mei da, si ei zic ca li se potriveste de foarte multe ori.
Mna,pe mine ma descrie perfect zodia scorpion, insa nu citesc horoscopul, eu cunosc oameni dupa zodii Nu pierd timpu cu introduceri cand aud de unele zodii, sar peste niste etape esentiale, stiu ce ma asteapta.Insa sunt ateu, cred in ce se spune despre zodii, nu citesc horoscopul deloc.Insa ma documentez despre zodii,fiecare zodie are ceva special,unele zodii au perversitate si romantism,altele au scopuri nobile, protejeaza familia, altele vor doar bani, altele vor doar atentie si alte lucruri : ). Fiecare crede in ce vrea, Nu imi pot explica cum uneori descrie atat de perfect zodia pe un om.
Nu o mare prostie, totul se intampla prin vointa ta si increderea in tine, daca astepti sa ti se intample ce scrie in horoscop astepti mult si bine, niste baliverne in horoscop si chesti de genu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: