| crissadeea a întrebat:

Heii TPU! Vreau muuuulte idee despre un cadou pentru diriga de Craciun pentru ca toata clasa am pus bani si avem in jur de 300 de lei si a picat pe mine sa cumpar cadou x_x si nu am nici o idee! Heelp! Funditaaa :*

Răspuns Câştigător
| rosettethedesignerofthemasterpieces a răspuns:

O bijuterie ceva ar fi chiar bine sa ii luati sau puteti sa ii luati ceva care sa imbine si spiritul sarbatorilor si materia pe care ea o preda.Cred eu ca astA I-AR placea mult

| crissadeea explică (pentru rosettethedesignerofthemasterpieces):

Problema este ca e profa de sport deci...straight face

| rosettethedesignerofthemasterpieces a răspuns (pentru crissadeea):

Ahhhh, mda acum chiar ca e greu de gasit ceva potrivit pentru ea

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Flori, un set cu deodorant si un parfum, un sapun si un deodorant pentru camera sau ceva crosetat la mana.

| Chαяtreux a răspuns:

Un pandantiv dragut

| Confucius a răspuns:

Ce spui de un parfum scump, sau poate un colier.

| Love4Music a răspuns:

Un set de cesti, un blender, un cuptor cu microunde, mixer

Răspuns utilizator avertizat
| blacksoul69 a răspuns:

Un lant sau un ceas frumos!

| Lleisha a răspuns:

Ceva din aur. O brosa ceva. Sau un costum

| yellowcox a răspuns:

Uite-te intr-o brosura de la Avon( http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page ). De acolo poti sa alegi un parfum elegant, un set de bijuterii sau un set de creme. Sunt foarte multe idei. Sunt sigura ca, pana la urma, ii vei lua dirigintei tale ceva frumos. Bafta!

| EsteraXd a răspuns:

Pai noi cand i-am cumparat cadou la diriga, i-am cumparat cercei.ati putea sa-i cumparati un colier, o bratara, cercei, nu stiu vedeti si voi ce lucruri ii plac

| CataBurja a răspuns:

Flori, o cafea si un aparat de cafea unul dintr-alea noi tassismo dintrala sau parca asa se numea