| CopilCopacx3 a întrebat:

Heii TPU! Vreau o parere dar urgent. Un baiat a aflat ca imi place de el... si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el ca si el ma place si eu am zis nu si el mi-a zis dupa " oricum nici eu nu vroiam laughinglaughinglaughinglaughing ". Ce vrea sa insemne, chiar nu vrea? Mai are rost sa incerc ca imi place mult de el dar mi-e cam rusine ce sa fac? Astept pareri. Multumesc, funda! :*

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu stiu de ce voi femeile faceti mereu asta, dar e nervant, n-o mai faceti.
Ti-e rusine, woooow, daca-ti este in continuare n-o sa faci nimic.
Cel mai probabil a zis aia pentru ca nu vroia sa para penibil, asa ca a negat, ca sa nu se faca de ras.
Du-te si spune-i ca-ti place mult de el, sau... poti doar pur si simplu sa stai, sa nu-i spui nimic, sa-l placi in continuare pe ascuns, cel putin pana el se indragosteste de alta, si tu o sa fi ranita.
Este alegerea ta.

| mona a răspuns:

Eu cred ca te place,ti-a zis asa ca,, nici eu nu vroiam,, numai sa nu pice de prost, el ar trebui sa fie cel rusinat, nu tu

| CandyTetris a răspuns:

Din moment ce ti-a dat raspunsul ala absolut infantil(oricum nici eu blaa blaa) nu cred ca se merita sa iti bati capul cu el.E mult prea copil pentru a avea prietena deocamdata.Hope I helpedhappy.

Răspuns utilizator avertizat
| HtmL1998 a răspuns:

laughing Acum sunt mici sansele,"l-ai ranit" el ca sa nu se faca de rusine a zis si el asa dar na poate ca chiar nu ii place de tine smug

| CopilCopacx3 explică:

Mentionez ca este zodia capricorn big grin