| Dicsaa a întrebat:

Heii TPU! Vreau si eu stari pentru fb daca ma puteti ajuta :* Mai noi, nu gen. foaie verde solz de peste uite prostu cum citeste ^.^ Multumesc.

Răspuns Câştigător
| DayByDay a răspuns:

Am fost iubita, am fost fericita, am fost mintita, am iertat, am fost rasplatita fiind lasata singura, am uitat acum uit totul, O iau de la cap! Stiu ca voi fi criticata, dar ei si ce? credeti ca m-am nascut sa va fac pe plac? Cum vine asta? Imi place de tine...dar nu prea Nu da explicaţii. Prietenii tăi nu au nevoie iar duşmanii nu te vor crede! Daca planu A nu merge, Nu Dispera! Mai sunt 25 de Litere laughing Cuvântul "Bună" a fost şi va fi mereu tratamentul împotriva singurătăţii. Acasă este acolo unde te pot strânge în braţe. Trăieşte pentru ceva sau mori pentru nimic. Unii oameni sunt prea laşi ca să îşi urmeze visele. De aceea încearcă să te descurajeze si pe tine. ~.~ Îmi lipseşte foarte mult zâmbetul tău. Dar...al meu îmi lipseşte parcă mai mult. La modul cel mai serios trebuie să mărturisesc. Îmi este aşa dor de vacanţă.;( Gelozia nu este nimic altceva decât teamă. Teama că nu eşti important pentru persoana iubită. Du-te la ea, poate tie mai bine! Toţi spun că oamenii vin şi pleacă dar adevărul este altul. Ei nu pleacă, doar schimbă rolurile în viaţa ta. Zambetul dureaza o clipa, dar amintirile, o viata intreaga. « Calitatea; contează mai mult decât cantitatea!`~! Poţi sa ai tot ceţi-i doresti, dacă stii ce sa alegi~]];-x!~! A ierta nu înseamnă a uita. Cum a uita nu înseamnă a ierta. Doare când cineva te dezamăgeşte, nu? Atunci tu de ce îi dezamăgeşti pe ceilalţi? Sunteţi prea mulţi cei care-mi ştiu numele; şi prea puţini cei care-mi cunosc povestea Nu ştiu dar; cei care spun una şi fac alta îmi par. ridicoli. Ar fi prea simplu să sufli; şi într-o clipă să dispară toate grijile Câteodată tăcerea e mult mai importantă decât cuvintele. Dar e în zadar să mai visezi când vezi că asta ți-e soarta. De multe ori mă-ntreb, oare cât o sa mai ţină, Oare câţi or să plece şi-or să vină?

1 răspuns: