De ce Dumnezeul meu mi-i iei la bine pe ei? Cand am mai mare nevoie de ei ca de obicei!
? Doare tare stii, nici nu iti poti imagina. Daca as putea te-as inlocui cu altcineva!
? Am motive sa traiesc, are cine sa ma iubeasca. Familie, prieteni si o fata care m-astepta acasa!
? Nu plec capu` nici de`al dracu! Ce o fi sa fie!
? De ce confunzi defectele cu calitatile?
? Ai lasat o lacrima pe masa, si ai plecat, ai zis ca nu mai vi acasa!
? Sangele apa nu se face,frate tot la frate trage!
? Esti rolu principal sau negativ. Tine minte nimeni nu se naste smecher sau naiv!
? Dumnezeu iti da o viata dar nu-ti impune. Sa te iei dupa el sau sa te iei dupa lume!
? Cunosc multe persoane pline de comori. Dar pe interior cu zero valori!
? Ai ajuns la cap de linie,totul sa dispara. Intotdeauna viata dulce aduce esenta amara!
? Cand nu sunt cu tine. Parca lumea asta e goala. Ca nimic nu are sens. Si ma baga'n boala!
? Nu stiu ce simti tu. Dar pentru mine e nasol. Sa nu te vad cu saptamanile. E ca o prabusire`n gol!
? Sunt gata sa te ascult. Apeleaza oricand. Fac orice pentru tine. Numai sa te vad razand!
? Daca razi rad si eu. Daca plangi plang si eu. Daca nu te am in preajma. E bezna'n sufletul meu!
? E rau sa te consumi. Lacrimile cad pe'obraz. Insa sunt aici sa te sprijin. Si nu te las sa cazi!
? Sunt cliple vietii. Care nu le pot uita. Bune, rele, usoare, grele. Fac parte din mintea mea!
? Pare ciudat ca ma gandesc. Cum ma faci sa te iubesc. Cand ma lovesc in plin de stres. Imi dai puterea sa zambesc!
? Si nimeni niciodata. Nu o sa poata. Sa schimbe ceva. Faptul ca ne iubim. Le marim invidia!
? Crezi ca iti vreau raul. Ca te tin departe de belele. Cand iti spun sa nu te bagi in problemele mele!
? Cand sunt nelinistit. Stii tu sa ma linistesti. De aia te sustin. Si te iubesc. Pentru ceea ce esti!
? Cand iti spun sa nu bei sa nu fumezi sa nu le incerci. E pentru binele tau!
? De ce nu vrei sa asculti. Si nu vezi ca trec prin toate. Sunt singurul caruia ii pasa. Daca esti in pat la noapte!
? Te rog nu ma confunda. Cu fostii tai parteneri. Nu judeca dupa aparente. S-ar putea sa te inseli!
? Invata sa pretuiesti. Pe cel pe care'l iubesti. Chiar daca in dragoste. Mai razi, mai plangi, mai te amagesti!
? Da`le dracu de prietene. Ca nu's de tine stii. Alea rad si te vorbesc. In fiecare zii!
? Ce intentii as avea. Ce are el si nu ai tu. Ce'as avea de castigat. Daca ti-as pierde sufletul?
? Tot timpul ma gandesc, ma gandesc la tine. Si visez la ziua cand vei fi din nou cu mine!
? Tu esti fata care m'a ajutat. Si ma inteles. Tu esti fata care. N'a stat cu mine din interes!
? Incerci din greu sa iti faci un viitor dar nu-i deloc usor. Stii prea bine. Lumea este rea si din tot ce faci nimic nu le convine!
? De ce atata lume moare. De ce pe lume sunt atatea rele? De ce oamenii buni au numai belele?
? Si astepti sperand ca intr'o zi va fi mai bine. Dar ziua acea buna de ce oare nu mai vine?
? Cand ai un prieten aproape de tine. Uiti de ce e rau si te gandesti la bine!
? Am sa trec si peste asta, ce va fi, va fi. Am sa strig iar 'Asta-i viata' e si maine o zi.
? Nu exista prieteni, nicicand si niciodata De vrei sa ti-i faci mai bine las-o balta.
? Daca n-ai inteles inca-odata iti mai spun De vrei sa-ti faci prieteni intreaba-te la ce bun.
? Niciodata nimanui nu-i mai convine Sa fie cotat mai slab decat tine.
? Am sa incerc, dar nu stiu cum sa iti spun ca am nevoie de tine!
? Nu exista om in care-ncredere sa ai Nu merita pentru nimeni cuvantul sa ti-l dai.
? Prieteni nu exista in lumea asta larga Ei vor sa te cunoasca si apoi vor sa te sparga.
? Tu lupta-te-ncontinuu, tinteste spre mai bine Chiar de esti singur lupta, ei nu pot fara tine.
? Daca tot te schimbi. Schimba-te cum erai la inceput!
? Vrei sa pari distanta, vrei, sa ma ocolesti Privirea insa te tradeaza, stiu ca ma iubesti.
? Ei bine nu incerc sa te conving, dar daca n'ai stiut azi e soare in loc de frig.
? Nu e doar armonie, ca nu suntem in povesti. Chiar daca ne mai certam, ne impacam in timp ce clipesti!
? In fiecare noapte adorm cu tine-n gand. Esti singurul ce ma ridica cand sunt la pamant.
? Ti-am aratat cat te iubesc de mult. Si nu vreau sa te pierd crede-ma pe cuvant.
? Daca vrei lasam timpul sa decida pentru noi. Pana si soarele apare dupa multe ploi.
? Uite, fac un dus, ma imbrac si aduc cu mine noptile pierdute.
? N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem împreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti!
? Intr`o oarecare masura e tare. Sa crezi macar pentru o secunda ca ai lumea la picioare.
? Nu te mai gandi cine cum a gresit.nu te mai gandi cine a plans cand celalalt a zambit.
? Stiu ca ai vrea sa ti se mai deschida usa, ca sa-ti vezi papusa!
? Toate se schimba si totu` trece. ti-a spus ca nu mai poate. n`o lasa sa plece!
? Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare!
? Nu exista fericire de care sa-ti amintesti fara tristete.
? Am invatat sa am rabdare. Sa-i duc o floare. Sa il strang in brate atunci cand e greu si doare!
? Si stiu, ca poti sa scrii o carte despre fiecare, Dar pentru critici cartile-astea n-au valoare `!
? Sa fie ea fericita asi da totul intr-o clipa!
? Si am invatat ca n-are pereche. Si barfele toate mi-au trecut pe la ureche!
? Si am invatat ca pot sa merg pe drum si singur. Si o sa lupt cat o sa pot fii sigur!
? Si am invatat sa am un frate. Si sa-i fiu aproape. Atunci cand cere asta eu n-o sa stau departe!
? Si-am invatat ca vin parti bune cand totu-i greu. Si-am invatat sa le astept pe alea mai mereu!
? Si-as vrea s-o vad p-aia mica cum zambeste. Chiar daca zmeul a plecat si ea boceste!
? Si-am invatat sa fiu mai bun. Chiar daca nu am reusit mereu macar incerc acum!
? Doar impreuna invatam. Sa iubim, sa ajutam, sa uitam, sa iertam.
? Am invatat s-accept ca n-am dreptate. Chiar daca uneori am avut si am lasat deoparte!
? Si-am invatat ca fericirea nu sta-n plic. Ca poti sa razi si fara sa fumezi nimic!
? Si-am invatat sa pretuiesc mereu si fiecare gram. De bucurie ce mai am.
? Si da sa stii ca tu esti tot acum. Ca tu m-ai invatat sa cred in tot ce vreau ce spun.
? Ii saluti cand treci pe langa ei cu capul plecat. Nu o poti privi in ochi de parca te`ar fi inselat!
? Si treci pe langa scoala unde voi 2 v-ati cunoscut. Era acum ceva timp, anii au trecut!
? Cu chipul ei tatuat in mintea ta. Ea cu prietenu ei de mana se plimba!
? Si zici asa " las ca trece, nu te supara. E baiat bun, o sa isi revina el candva "!
? Si vine`o zi in care el se`ntoarce tot la tine. El plangand ca ceva nu`i mai convine!
? De la-nceput ti-am spus ca ai ochii aia. Esti parca trasa dintr-un tablou de Goya!
? Si stiu ca mi-ai spune mereu pe bune. Tu nu ma minti cum face atata lume!
? Afara ploua tare, la usa e un tunet. Peretii camerei nu ofera nici un sunet!
I like you, I love you, I need you, Ai vrea tu
Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci misto de mine
Fac un loc si pentru tine
iubirea este ca o floare te pisi pe ea si creste mare)
Ma uit la luna. te vad pe tine. ma uit la soare, te vad pe tine, ma uit in departare, te vad pe tine, DA` da-te dracu din fata mea odata!
Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul...
cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi... acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi
Pe usa scria? femei?, si cand am intrat erau numai WC-uri?
m-am gandit la statusu` asta toata ziua
Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari pe geam de la etaj ...ma uit in jos si atunci... rad din nou.
Stii care e diferenta dintre un om care se arunca de la etaju 1 si altu'de la 10?
La cel care se arunca de la 1 se aude asa:buuuff aaaaaa
Iar la cel de la 10 se aude:aaaaaaa buuuuf
A sosit sfarsitul LUMII?
Nu te panica!
Vino in Romania!
Suntem cu 50 de ani in urma!
Se spune ca inotul slabeste.atunci balenele cu ce au gresit?
anonim_4396 întreabă:
mihaela345 întreabă:
croissant întreabă: