| Babbe a întrebat:

Heii TPU love struck as vrea si eu niste status-uri de cuplu love struck ceva frumos >8- dau funda evidenttttt love struck love struck

1 răspuns:
| yaVanilla a răspuns:

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.
Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2. tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna.
Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea.
Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine?
Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului… saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut… atat de mult te iubesc.
Sa iubesti, inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.
Daca as amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva…
Esti cel mai dulce vis al meu. Te iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori.
Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua…
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "uite asta".
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca e o sarutare trimisa din partea mea.
Este sigur dragoste atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.
Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?
Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat!
Tu esti visul meu… unicul meu vis… as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.
Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.