| DιιιάLøvєs1Dツ a întrebat:

Heii TPU:X. Cine imi poate da si mie ceva statusuri frumoase? sa nu fie amuzante sau dinalea prostesti...si daca se poate... fara linkuri happy, dau funda; x.

Răspuns Câştigător
| ViseColoratee a răspuns:

Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii.; x"

doar o Zi Sunt UnIcAtA...a DoUa Zi Sunt CoPiAtA...:X:X:X:X

"eu` sunt o simpla stea, printre stele`. sunt 0` fata, printre fete. dar ceea ce ma face deosebita e dragostea ta. fara ea n`as straluci asa!; x"

Daca nu esti de la oras, esti de la tara;-&. Iei primul tren care te lasa in garaa;-". Apoi iei un taxi pana la mall. Bei doua sucuri si ai portofelul` gol;-@

Si daca sunt O copila, ce? Si daca ma enervez repede, ce? Si daca vorbesc mult si prost ce? Si daca te iubesc, ce? Oricum tu nu vei intelege

"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."

nimic nu tine la nesfarsit, nici fericirea, nici Suferinta… incearca totusi sa Zambestimereu... desi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."

"Nu respect ce mi se impune sa stii, e foarte simplu e felul meu de a fi!"

Stii...nimic nu poate sa te inlocuiasca, avem vise impreuna care trebuie sa se implineascalove struck:*"

Si daca el no sa-ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa-ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."love struck

Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat.love struck

Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti.love struckbig grin Dar Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci. :*"

Ea e zana minunata :X. din rolu` principalwinking ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal.love struck

Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat!

Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea!

Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!

Daca o privesti cand se misca e ametitor! Extraordinar, este verdictul tuturor!

Imi amintesc fara sa vreau de lucrui care m`au schimbat...

Aiurea mint ca nu`mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine...Ce greu e sa invingi cand lupt cu tine!

Astazi te-as stange in brate asa cum n.am mai facut-o niciodata daca m.ai lasa.

Chiar de`ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi! Pentru ca stii: viata e grea si lumea e rea.Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?

Fiindca cea mai irosita zi din viata...Este aceea in care nu ai zambit!

Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai pese uneori?"

Nu-i cere unei femei imposibilul.E capabila sa ti-l ofere si singura.

0 răspunsuri: