| Danielle_7725 a întrebat:

Heii TPU love struck cum as putea sa-i spun unui baiat ca nu vreau sa fiu cu el?sad

e un dulce cu mine imi face merreu complimente.vine si sa am vada chiar daca parintii nu il lasa.imi da trandafiri. si de prin iunie ma tot intreaba daca vreau sa fiu cu el si nu8sh ce sa ii zis

nu vreau sa fiu cu elsad

cel mai bun raspuns funda +vot :X restul vot

7 răspunsuri:
| B343 a răspuns:

Semanam si de mine ii placea la un pitik (doar la inaltime, varsta =). I-am dat o sansa da dupa ce neam desp. se tot tinea dupa mine si a trebuit sa il palmuiesc de cateva ori si a ajuns sa ma urasca (cred). Daca nu ii asa pitic (la inaltime) nu stiu poate ar trebui sa ii dai o sansa(daca esti singura si nu iti plk de nimeni)... :*

| EuTeIubesc a răspuns:

Dar dc nu vr sa fii cu el? daca zici ca e dulcelove struck si te rasfata, si mai imp te iubeste, dc nu vr?

| tdeea6 a răspuns:

Pai poti sa ii spui ca ai prieten daca vrei sal minti...dar daca sunteti buni prieteni poti sa ii zici ca sunteti prea buni prieteni ca aceasta prietenie sa fie stricata de o relatie pentru ca daca v-ati desparti nu ati mai tine legatura la fel de mult ca inainte poate va intelege ca e mai bine sa fiti prieteni

| ramona_8537 a răspuns:

Explicai ac este mai oke sa fiti doar amici bff chiar [poate} daca i explici din inima sunt f sigura ca va inteleeg dar totul depinde de tine cumi vorbeti:*funda?

| letmego a răspuns:

Spune-i ce simti cu adevarat.Ar trebui sa fii sincera cu el si sa-i spui ca nu simti nimic pentru elsad... chiar daca iti e greu. oricum, nu il mai lasa sa-si faca iluzii in ceea ce te priveste.

| Danielle_7725 explică:

Pentru ca e mai mic de statura, nu imi place de el, si a devenit obsedat!

| Danielle_7725 explică:

E ceva ciudat.
e primul baiat cu care mama e de acord si stiu din experientza ca nu e de bine cand e ea cu ceva de acord