| Brunetica_Elizabeth_1994 a întrebat:

Va multumesc daca o sa cititi pana la capat si sper sa lasa-ti si un sfat. Cel mai ok sfat va primii fundita.
Deci eu sunt cu un baiat de 5 luni. de fapt am fost in fine. Il iubesc extraordinar de mult si el pe mine mia demonstrat asta de multe ori. Ieri, cand am iesit si eu afara ma suna si ma intreaba cu cine sunt chestii si se aud niste voci de baieti prin jurul meu.[ erau iubiti pritenelor mele ]
Si a inceput sa faca crize de gelozie. Si s-a despartit de mine.
I-am explicat cum sta treaba si mi-a inchis in nas eu n-am avut minute cu ce sa-l suni. Am ajuns acasa alea alea m-am culcat. Si de dimneata primesc cateva mesaje ca vrea sa se omoare. si m-a facut sa plang m-am dus la el la spital era in perfuzie. sad N-a vrut sa stau cu el si am plecat. Si acum am auzit ca ai scapat din spital nu stiu unde e. Mi-a zis ca din nou vrea se omoare. Nu stiu ce sa fac vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| Giulia89 a răspuns:

Are probleme de comportament? Eu sincer ti-as spune sa te indepartezi de aceasta persoana pentru ca ti-ar putea face si tie rau oricand, ori ii spui sa o termine cu aceste lucruri sa se maturizeze, ori o terminati pentru ca nu poti sa stai inchisa in casa doar pentru ca el vrea sa se omoare...

1 răspuns:
| LastMimzy a răspuns:

Cauta-l,suna-i sau intreaba-i parintii unde e, pune-i pe cei care se auzeau in telefon sa vorbeasca cu el si sa ii spuna adevarul.