| jojogyna a întrebat:

Heii va rog sa ma ajutati un pic sa inteleg si eu, deci m-am despartit acum o saptamana de iubitu meu care am stat 3 luni, ne'am despartit din cauza mea pentru ca i-am gresit eu ca nu ne'am vazut si am avut alte probleme. de cand ne'am despartit tot mai vorbim. imi comenteaza pe facebook la poze, asta nu a facut nici o data cat am stat impreuna, l-am intrebat daca ii este dor de mine si a zis ca da, il sun vorbim, si chiar daca nu suuntem impreuna nu putem sa stam fara sa vorbim. ce sa inteleg prin asta,?! oare ma iubeste?

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Da, se pare ca mai simte ceva pentru tine. Daca tu esti cauza despartirii si daca vrei sa fiti din nou prieteni incearca sa-i vorbesti despre asta.

| doreal a răspuns:

Pai v-ati obisnuit unul cu altul, nu e vorba de iubire (sau poate :/), dar e o „dependenta„, cam asa ceva, daca vrei sa intelegi un timp ce se petrece cu voi, nu mai vb cu el pana sti exact ce simti pentru el in continuare, prietenie sau dragoste.

| B0ne a răspuns:

Probabil îi este dor de tine și vrea să vă împăcați. Eu zic să mai aștepți puțin să vezi ce zice, dacă vrea să vă împăcați sau nu.