| Mârr a întrebat:

Vara asta un tip mi-a zis ca ma place si dupa o saptamana umbla cu alta. Acum o luna s-a despartit de ea si ieri iar mi-a zis ca ma place. A zis ca m-a placut dintotdeauna oh go on Adevar sau minciuna? Sa il cred? :-s

8 răspunsuri:
| Exeemii a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu el, sa vezi cum se comporta cu tine, daca nu flirteaza cu elte fete, dar mai ales daca are sclipirea aceea in ochi.
Succes :*!
Fundita puppy dog eyes?

| Demise a răspuns:

Cunosc genul ăsta de băiat, părerea mea e că aşa fac majoritatea băieţilor din ziua de azi. Ce se poate întâmpla dacă l-ai crede? Dacă şi tu îl placi atunci e mai greu să nu îl crezi.

| Kamiichu a răspuns:

Sinceră să fiu, nu cred. Adică cine să-i mai înţeleagă pe băieţi oh go on!? Eu ştiu că ţi-ar plăcea să-l crezi puppy dog eyes aşa suntem noi. şi după aia ajungem să spunem ' toţi sunt la fel ' mai bine deschizi ochii acum, decât mai târziu, când poate o să ţii la el şi-ţi va fi mai greu să-l laşi să plece şi vei suferi. Asta în caz că vrei o relaţie. Baftă, tu decizi, eu îţi dau un sfat prietenesc puppy dog eyes Take care :*

| Mârr explică (pentru Kamiichu):

Eu nu stiu daca il plac sau daca vreau o relatie cu el puppy dog eyes... Nu stiu ce sa ma fac straight face

| Kamiichu a răspuns (pentru Mârr):

Uite, vorbeşte cu el, incearcă să-l cunoşti. nu-i da speranţe din prima puppy dog eyes lasă-l pe el să-ţi câştige încrederea şi pe parcurs vezi tu ce'i poate capu' şi ce vrea de la tine puppy dog eyes. Oricum, tu stai cu picioarele pe pământ până va fi totul limpede. :*

| AnonimGirll a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu il crezi, pana la urma este decizia ta happy

| Mode a răspuns:

Eu cred ca e vrajeala.E vreunu din ala care se combina cu o fata.E taran, ea se desparte de el si dupa aia cauta alta sa o fraiereasca.

| Mârr explică (pentru Mode):

Dar e a doua oara cand face asta straight face