Mda prima data am chiulit la desen in clasa a7a stupid sa fac absente la asta dar ce vrei. plecase toata clasa aproape, au ramas vreo 5. Dupa m-am obisnuit cu ideea ca "frate ce naiba decat sa stau sa iau o nota nasoala mai bine o absenta ca nu mor". Si am plecat in a8a de la biologie, istorie. In a9a de la geografie, mate , romana si in a10a de la fizica, info, franceza
Da,am chiulit.
La istorie, cultura civica, geografie si informatica(sunt doar in clasa a8-a),iti dai seama ca la anul o sa mai adaug materii.
Te pup!
Sall:* Da, am chiulit de mai multe ori.Intr-o miercuri am mers la scoala si dupa prima ora m-am rugat de profa de romana sa ma lase sa merg acasa ca cica "mi-am uitat fisa la bio".Am plecat si in 5 min m-am intors. Am stat cuminte in banca in pauza. La ora a treia am ridicat frum mana "doamna, mi-e rau" (cica). Si uite asa am plecat eu frumushel acasa. Mai aveam si 6 ore si urma sa ma asculte la mate da am plecatAsta a fost primul meu chiul
Eu chiulesc aproape la toate Nu cred ca exista materie sa nu fi chiulit la ea!
Mai bine nu raspundeai, decat sa-mi raspunzi cu inca o intrebare.
Dar, nah.Voi prin raspunsurile voastre ''inteligente'' pareti mai ''jmecheri''
Nu e de smecherie.dar faza e.ce rost avea sa pui intrebarea ..nu ma consider mai superioara celorlalti dar am intrebat
Am pus-o de plictiseala.
Oukay
sebastian01 întreabă:
Madu2027 întreabă: