| AnneHere a întrebat:

Heii kiss. Voi ati chiulit vreodata? Daca da, la ce materie?

17 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Normal! La majoritatea.Cine n-a chiulit o data-n viata?

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu,n-am chiulit la nici o ora.
*-*

| AnonimaOk a răspuns:

Mda prima data am chiulit la desen in clasa a7a laughing stupid sa fac absente la asta dar ce vrei. plecase toata clasa aproape, au ramas vreo 5. Dupa m-am obisnuit cu ideea ca "frate ce naiba decat sa stau sa iau o nota nasoala mai bine o absenta ca nu mor". Si am plecat in a8a de la biologie, istorie. In a9a de la geografie, mate laughing, romana si in a10a de la fizica, info, franceza

| Doηηa a răspuns:

Da,am chiulit.
La istorie, cultura civica, geografie si informatica(sunt doar in clasa a8-a),iti dai seama ca la anul o sa mai adaug materii. laughing
Te pup! happy

| AnneHere explică (pentru Doηηa):

rolling on the floor. Si eu te pup kiss!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista elev sa nu fi chiulit vreodata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic,la mate!

| Carmen100 a răspuns:

Sall:*laughing Da, am chiulit de mai multe ori.Intr-o miercuri am mers la scoala si dupa prima ora m-am rugat de profa de romana sa ma lase sa merg acasa ca cica "mi-am uitat fisa la bio".Am plecat si in 5 min m-am intors. Am stat cuminte in banca in pauza. La ora a treia am ridicat frum mana "doamna, mi-e rau" (cicalaughing). Si uite asa am plecat eu frumushel acasa. Mai aveam si 6 ore si urma sa ma asculte la mate da am plecatlaughingAsta a fost primul meu chiul day dreaming

| JustRoxanne a răspuns:

Normal ca am chiulit. La romana, engleza, desen laughing

| AnneHere explică (pentru JustRoxanne):

laughing Eu chiulesc aproape la toate laughing Nu cred ca exista materie sa nu fi chiulit la ea! rolling on the floor

| MetalHead04 a răspuns:

Si daca iti raspund.te ajut cu ceva?laughing

| AnneHere explică (pentru MetalHead04):

Mai bine nu raspundeai, decat sa-mi raspunzi cu inca o intrebare.
Dar, nah.Voi prin raspunsurile voastre ''inteligente'' pareti mai ''jmecheri''

| MetalHead04 a răspuns (pentru AnneHere):

Nu e de smecherie.dar faza e.ce rost avea sa pui intrebareathinking ..nu ma consider mai superioara celorlalti dar am intrebat happy

| AnneHere explică (pentru MetalHead04):

Am pus-o de plictiseala.winking

| MetalHead04 a răspuns (pentru AnneHere):

Oukay thinking

| seriosule a răspuns:

La muzica si la sport