E invidioasa, dar daca vrea sa fie la fel de buna ca tine trebuie sa invete nu sa fie invidioasa. Alege-ti cu grija prietenii si nu ii considera prieteni doar ca radeti impreuna. La greu vezi cine iti e prieten si cine nu. Nu renunta la prietena ta cu care nu te-ai certat niciodata, poate ca ea iti e prietena adevarata. Nu trebuie sa ai incredere in oricine.
Ai dreptate, stiu cum e. Dar, vorba ta, poate e invidioasa si daca tot zici ca era bucuroasa cand erai sub ea ca note. e clar cum sta treaba, nu ar fi bine sa ai incredere in prieteni pentru ca nu exista asa ceva, iti spun din proprie experienta! oricum, bafta si succes in a lua note de 10;*
Pe lumea asta nu exista "prieteni" care nu te lasa la greu.si eu siu cum doar ca invers sa iti explic. La inceputul clasei a VI-a ni sau dat niste teste (gen la mate, romana etc.)La toate am luat 10.doar ca colegii ei nu prea-s ei cu invatatura.Eram in banca cu doi baieti la un test de Fizica. stie toata lumea ca se copie de la cel inteligent.Asa ca Profa neau dat test diferite(dupa randuri randul 1 test1 rand 2 test 2 rand 3 test 1 rand 4 test 2. )eu am cazut 1 in timp ce profa nu era atenta si nici eu colegii mei de banca miau schimbat testele.nici macar nu am rezolvat testul meu.ci pe-ale lor...si cand sa termin si eu... clopotelu si cand am aflat ca a luat 8.50 la FIZICA repet la FIZICA(frate eu nu am luat in vitza mea 8)
Mneaa. mie nu mi s-a intamplat asa ca nu-s cea mai desteapta dar fata de care ti-am zis e si nu suporta sa o intreaca cineva. mersi :*
Elenastoica9 întreabă: