| yoana_5151 a întrebat:

Heii! Vreau sa ma fac cu epilatorul doar ca doare destul de tare...Stiti cumva ceva sa nu mai doara asa tare?

Răspuns Câştigător
| PanaDeIdei a răspuns:

Ca sa nu te mai doara nu te mai face laughing am glm big grin fa-ti baie in inainte, exfoliaza`te, fraca bine pielea moarta, unde te doar prea tare trage cu penseta laughing te descurci tu :* :X

3 răspunsuri:
| ioana_3915 a răspuns:

Si eu ma fac cu epilatorul si pe mine ma doare dar asta e, o femeie trebuie sa indure chinurile frumusetii, te vei obisnui cu epilatorul ii cel mai bun dar poti folosi si ceara dar parul va creste mai repede.

| Spidi a răspuns:

Salut! Si eu ma fac cu epilatorul. Vreau sa sp ca nu e asa dureros...la inceput doare putin,dar daca nu te opresti si te faci in continuare, parca amortesti si nu-ti simti pielea, si astfel fara sa simti merge treaba.Asa ca nu trebuie sa incepi sa tipi sau sa te gindesti ca te doare.Inceputul e mai greu happy (iti sp din propria experienta)
Doamne ajuta!

| Anna_9116 a răspuns:

Eu m-am facut joia trecuta cu lama pentru ca epilatorul nu il suportam si azi m-am facut cu epilatorul si nu m-a durut deloc si sa nu ziceti ca nu m-a durut pentru ca nu am avut ce sa epilez... chiar am avut dar erau firele mai scurtehappy