Pai din pacate cred ca e una din doua - ii e greata, desigur nu de tine, de ideea in sine de a-si baga limba in gura altcuiva, sau a incercat si pur si simplu nu ii place.
E pacat totusi, senzatia e cu mult mai placuta decat la un simplu sarut cu buzele oricat ar fi el de pasional.
Ii foarte simplu. intreba-l de ce nu ii place si iti va zice ceva cu siguranta. Daca motivul ii unu ciudat pe care nu-l intelegi de nici un fel inseamna ca nu stie.
Poate ii e frica, ca nu o sa mearga bine, poate ii e greata de chestia aia, poate nu te mai place, poate s-a combinat cu tine doar sa-si bata joc sau in urma unui pariu sau alte chestii, etc... One Love! MAI SUNT SI OAMENI DE ASTIA!
Sincer nu stiu de ce nu i-ar placea. Cred ca tuturor ne place.
Eu zic sa faci tu primul pas, "baga-i limba-n gura" si vei vedea ce se intampla!
Succes! :*
De unde sa stie el ce pretentii ai tu? Pupa si el asa cum stie si asa cum crede ca este normal.
Se numeste sarut frantuzesc! Si depinde ce pasta de dinti folosesti(daca folosesti)
E absolut dezgustator. Sa imi schimb fluidele cu altcineva, gretos. Numai la ideea asta sa ii simt limba si saliva alteia in gura mea, mi se pare scarba. Voi nu știți cate bacterii intra in contactul asta si dupa nu sti de ce esti bolnav de ceva.
In primul rand ca sa te saruti cum spui tu cu limba trebuie sa ai o igiena dentara ca la carte -eu nu zic ca tu nu ai fi oki -dar poate el nu e chiar asa de atent la dantura si nu vrea sa te faca sa te simti naspa.Asa ca poti sa vb cu el despre asta-Poate sa fie si o posibila greata dar nu vad de ce -doar esti iubita lui, plus ca e o senzatie foarte placuta!
Noi de unde putem sti de ce nu te pupa el cu limba cum zici tu?
Cel mai bine e sal intrebi tu singura?
Cati ani ai din curiozitate asa...