| Pompylik a întrebat:

Vreau si eu statusurii pth invidioase urgent.:X:X.Mersii mult tuthuror.Si dau Funda la cel\cea care are sugestii bune.mersii

Răspuns Câştigător
| andraucv_3202 a răspuns:

E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior

Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o vita? :d

Are pretentii`, Are intentii` bune. E Cea Mai Scumpa Din lUme, E SeriOasa NuU`i Arde De GlUme

Fata e criminala`, e bet0n. Nu merge la ea decat daca esti campion;* E fenomenaLa deloq` Banala [-x Demantiala Chiar faTaLa 0riginala si Senzuala nu crezi ca` sunt reala`

Cand ma barfesti,imi dai satisfactie…cand ma inidiezi,imi dai importanta…cand ma copiezi,imi dai valoare…orice ai face p mine nO ma doare

De cite ori ma veti privi cu ura si manie, de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor stau s-o comenteze pe-a mea dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vultur.

Numai dupa invidia altora iti dai seama de adevarata ta valoare.

Invidia este oglinda a ceea ce crezi ca nu poti.

Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!

Mi-e mila de cei care invidiaza dar zic ca-s invidiati, care imita fericirea doar sa-si ascunda nefericirea

Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invdia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor...

Lumea are invidie numai pe cine ar vrea sa fie…

Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!

sper sa te ajute...

1 răspuns:
| Pufi02 a răspuns:

Draga mea, esti o bomboana de fata...pacat ca esti linsa de toti!laughing

Întrebări similare