Poate ar fi bine sa vorbesti cu parintii ei, sa o mai supravegheze si ei.
Acum ai spus ca "Daca se sinucide ma sinucid si eu vreau sa fim amundoua... " inainte de asta intreaba-te daca ea ar face la fel, eu sincer cred ca nu, atat timp cat a luat pastile fara sa discute cu tine.
Ideea e ca tu pentru ea nu esti o prioritate.
Mi-a spus azi-dimineata. Acum s-a rezolvat... A adormit in ora de fizica, pentru ca se simtea rau, o durea stomacul. Cand s-a trezit ii era la fel de rau. I-am spus sa bea lapte ( am vazut undeva ca intrerupe efectul medicamentelor) si si-a mai revenit, i-a mai spus si prietenul ei Tatal Nostru (nu stia ca a luat 4 pastile). Stiam ca nu o sa pateasca ceva de la 4 pastile dar imi faceam griji pentru ea. Multumesc pentru raspuns.
Cel mai bine ar fi sa astepti pana maine cand te vei revedea cu ea si incearca sa discuti in pauze cat de mult poti, si scoateti chestia asta cu sinuciderea din cap ca nu e buna, nu inteleg de ce vreti sa va luati viata, unii si-ar dori sa aiba una ca a voastra, mult succes.
Multumesc de raspuns...
Nu stiu de ce nu-mi raspunde, imi da doar cu seen. Nu raspunde nimanui. Nu stiu ce sa fac.
Poate patii ceva grav daca ia mai multe pastile?
Daca ia in exces atunci da, dar eu zic sa astepti pana maine.
Tu relax... ea trebuie să meargă la un psiholog are probleme din lipsă de preocupare