De revelion probabil o sa stau la TV mancand floricele pentru ca parintii o sa credeaca ca ma duc la cineva, insa o sa se anuleze. Sau in cel mai rau caz, in continuarea scenariului de mai, nu o sa am cheie si o sa ma joc cu pisica in curte si o sa ii sun pe ai mei in disperare.
Si nu am stiut niciodata ce vreau de craciun, ma gandeam ca cei de la HP o sa fie atat de draguti si invadati de spiritul Craciunului incat o sa-mi repare moca laptopul.
De Crăciun nu vreau nimic, ca oricum chitară imi iau în vară(aşa sper.) şi revelionu îl fac cu părinţii că mama iar pleacă şi n-o mai văd.
Ce să zic, o să fie mai diferit, fără chefuri şi altele cum fac restul, dar e bine.
Revelionul mi-l fac cu prietenii din vara m-am gandit unde sa-l fac. de Craciun vreau Papusa Maria..de anul treccut o vreau.
Un microscop vreau. Sau mai bine să-mi deie ai mei bani ca să-mi fac de cap pe Bestial.ro sau altele. Iar de revelion...mă duc să dughesc, na.
Frate suntem romani ne baricadam cu provizi in casa si nu iesim pentru a evita hoardele de betivanipai ma duc in parc cu niste golani ma inbat, ma duc la niste prieteni ma imbat si acolo si o inchei in stil mare cu 2 golani la minede craciun..baa o sabie, un box, tigari si sa dau o fuga pana la o panarama(daca am bani de benzina)
Andrei67y5 întreabă: